Curieweg 9 in Alphen aan den Rijn wordt het nieuwe adres voor Peugeot en Citroën

Body

Autocentrum Van Vliet kijkt vooruit en investeert in de toekomst. Daarom zal onze Peugeot en Citroën vestiging aan de Tankval 32 in Alphen aan den Rijn binnenkort verhuizen naar onze bestaande Autocentrum Van Vliet vestiging aan de Curieweg 9. Met deze verandering sluiten we aan bij de ontwikkelingen van deze tijd en kunnen wij je nog beter van dienst zijn.

Meer kennis en kwaliteit

Per 1 juni 2024 sluit onze vestiging aan de Tankval 32 in Alphen aan den Rijn haar deuren. Alle medewerkers en auto’s verhuizen naar onze bestaande Autocentrum Van Vliet vestiging aan de Curieweg 9. Daar tref je dezelfde vertrouwde gezichten, service, expertise en meer! Door onze krachten te bundelen, kunnen we je nóg meer kennis en kwaliteit bieden. En in onze showroom is plek voor een groter assortiment. Je vindt er straks drie merken onder één dak: Opel, Peugeot en Citroën.

Klaar voor de toekomst

Eerder maakten wij al bekend dat onze vestiging aan de Kuipersweg 38 in Woerden werd opgesplitst over twee andere locaties (lees hier meer). Nu volgt de verhuizing van Tankval 32 in Alphen aan den Rijn naar de Curieweg 9. Deze veranderingen zijn niet zonder reden. Binnenkort vormen de gesloten locaties namelijk de thuisbasis voor het prachtige merk Kia! We vertellen je er gauw meer over.

Vragen? Stel ze gerust.

We begrijpen dat de verhuizing even omschakelen is. Daarom doen we er alles aan om deze zo soepel mogelijk te laten verlopen. Loop je ergens tegenaan? Of heb je een vraag? Neem contact met ons op. We helpen je graag!

Nieuws

Image
De nieuwe Opel Frontera

Dit is de nieuwe Opel Frontera

Een bekende modelnaam, maar een geheel nieuwe SUV. De nieuwe Opel Frontera is ontwikkeld met een focus op ruimte en rijplezier en biedt de keuze uit elektrische of hybride aandrijving.
Image
De nieuwe Citroën C3

Sneakpreview van de nieuwe Citroën C3 in Gouda

Voor het eerst in Nederland te bewonderen: de nieuwe Citroën C3. Bezoek op 23 en 24 mei onze showroom in Gouda voor een exclusieve sneakpreview. Mis deze kans niet!
Image
Tankval 32

Curieweg 9 in Alphen aan den Rijn wordt het nieuwe adres voor Peugeot en Citroën

Onze Peugeot en Citroën vestiging aan de Tankval 32 in Alphen aan den Rijn zal binnenkort verhuizen naar onze bestaande Autocentrum Van Vliet vestiging aan de Curieweg 9.