Laatste Nieuws

Klik hier om het nieuws via de E-mail te ontvangen met onze nieuwsbrief

De nieuwe Opel Grandland X Hybrid4 onthuld

De eerste plug-in hybride van Opel een feit! Met AWD en 300 pk is de Opel Grandland X Hybrid4 het topmodel van Opels SUV-familie, en combineert kracht en praktische bruikbaarheid met een extreem laag brandstofverbruik.

Lees meer »


Autocentrum van Vliet Dealer van het jaar 2019

Autocentrum van Vliet heeft dé prijs van het jaar gewonnen 🎉! Op basis van 360 graden reviews zijn we Opel dealer van het jaar 2019 geworden!

Lees meer »


50% korting op alle opties én tot € 2.000 verjaardagskorting

T/m 31 december ontvang je 50% korting op alle opties én tot € 2.000 verjaardagskorting bij aanschaf van een nieuwe Opel KARL, Astra, Crossland X en Grandland X uit voorraad

Lees meer »


De nieuwe Opel Corsa nu in de showroom

De zesde generatie Corsa is efficiënter, geavanceerder en dynamischer dan ooit! Vanaf €16.999 rij je al in een gloednieuwe Opel Corsa. Bekijk hem hier.

Lees meer »


Gratis automaat en upgrade tijdens bestelwagen besteldagen

Alleen in oktober krijg je bij aankoop van een Opel Bedrijfswagen een gratis upgrade naar automaat en betimmering t.w.v. €1.000! Daarnaast kun je je nieuwe Opel Bedrijfswagen 5 jaar financieren tegen 0% rente!

Lees meer »


Sharon is afgestudeerd aan de Opel Talent Academy!

Onze Sharon is deze week afgestudeerd aan de Opel Talent Academy. Ze rondde samen met acht andere vrouwen met succes de eenjarige opleiding tot verkoopadviseur af.

Lees meer »