Autocentrum van Vliet neemt Motorhuis Gouda en Alphen over

Van Vliet Autogroep neemt per 1 februari 2023 twee vestigingen van Motorhuis over. De vestigingen in Alphen a/d Rijn en Gouda gaan verder onder de naam autocentrum van Vliet. Deze overname is een mooie stap voorwaarts voor Van Vliet Autogroep, die daarmee in Gouda, Alphen aan den Rijn en Woerden alle Stellantis merken én Kia vertegenwoordigt. De overname past dan ook volledig in de Champion strategie van Stellantis. “Deze overname is een mooie aanvulling waarmee wij onze positie in het Groene Hart verder versterken” aldus Arjan van Vliet, directeur Van Vliet Autogroep. Zo blijven wij het autobedrijf in de regio waar autorijders graag komen voor aankoop, onderhoud en reparatie en schadeherstel. Met focus op klanttevredenheid.

Lees meer »


Dag 2022, hallo 2023

We wensen je: iets goeds, geluk, veel liefde, gezondheid, veilige kilometers en veel rijplezier…. En natuurlijk hele fijne feestdagen en een fantastisch 2023. Bedankt voor je vertrouwen in ons bedrijf gedurende het afgelopen jaar. Uiteraard verwelkomen we je ook in 2023 graag in onze showroom. Merry Christmas & proost op het nieuwe jaar! Namens het team van Autocentrum van Vliet

Lees meer »


Tijd voor winterbanden!

Afgelopen zondag is de klok weer een uurtje achteruit gegaan: het winterseizoen is begonnen. De hoogste tijd voor winterbanden. We nodigen je graag uit om een afspraak te maken voor een bandenwissel; voor winterbanden of het monteren van vierseizoenenbanden.

Lees meer »


Opel-subsidie

Kies je voor de elektrische Corsa-e of Mokka-e dan kun je nu al €2.950 Opel-subsidie claimen

Lees meer »


€6.442,- opgehaald voor Cliniclowns

Wat was de Alpentocht ook dit jaar weer een succes! 636 deelnemers telde dit evenement. In totaal is er €502.645,- opgehaald voor de Cliniclowns. Het Van Vliet team werd gevorm door 6 collega's, waarvan er twee te voet en vier met de racefiets de Stelvio beklommen. Het waren prachtige, maar zware kilometers. 24 kilometer in de Alphen afleggen is toch net wat anders dan op de Nederlandse bodem. Maar ze hebben de top gered. Plus een mooi bedrag opgehaald van maar liefst €6.442,- Op naar volgend jaar!

Lees meer »


Renovatie Autocentrum Van Vliet

Restyle! Onze showroom en kantoren zijn gerenoveerd. Wat zijn we blij met alles en vooral met de glaswanden. Het glas laat veel licht door en geeft een ruimtelijk karakter. Het zorgt natuurlijk ook voor een mooie doorkijk op onze modellen. Drie Opel’s op een rij! De Mokka, en twee keer de Crossland. Kom gerust een keer binnenlopen en een kijkje nemen. We zien je graag!

Lees meer »