Voorzorgsmaatregelen i.v.m. Coronavirus

De gezondheid van onze klanten en medewerkers staat op de eerste plaats. Wij blijven open, maar nemen een aantal voorzorgsmaatregelen. Welke lees je hier.

Lees meer »


Opel Corsa-e nu in de showroom!

Nu in onze showroom: de volledig elektrische Opel Corsa-e! Nu te bestellen als Launch Edition. Bekijk alle details en kom snel langs voor een proefrit.

Lees meer »


Profiteer van € 2.000 extra inruilwaarde tijdens de Opel Big Event

Van 3 t/m 8 februari 2020 is het weer The Big E-vent bij Opel. Bij aanschaf van een nieuwe Opel krijg je dan tot € 2.000 extra inruilwaarde op alles wat rolt, rijdt of een stekker heeft.

Lees meer »


De nieuwe Opel Grandland X Hybrid4 onthuld

De eerste plug-in hybride van Opel een feit! Met AWD en 300 pk is de Opel Grandland X Hybrid4 het topmodel van Opels SUV-familie, en combineert kracht en praktische bruikbaarheid met een extreem laag brandstofverbruik.

Lees meer »


Autocentrum van Vliet Dealer van het jaar 2019

Autocentrum van Vliet heeft dé prijs van het jaar gewonnen 🎉! Op basis van 360 graden reviews zijn we Opel dealer van het jaar 2019 geworden!

Lees meer »


50% korting op alle opties én tot € 2.000 verjaardagskorting

Tijdens de hele maand november ontvang je 50% korting op alle opties én tot € 2.000 verjaardagskorting bij aanschaf van een nieuwe Opel KARL, Astra, Crossland X en Grandland X uit voorraad

Lees meer »