OpelConnect heeft drie nieuwe servicepakketten

Je dagelijkse rit wordt nog aangenamer met de diensten van OpelConnect. Dankzij een reeks slimme connected diensten profiteer je van veiligheid en assistentie: overal en altijd.

Lees meer »


Winactie Woerdense VakantieWeek

Heb jij één van onze auto’s op de Woerdense Vakantieweek gespot? Scan de QR-code die op de auto staat en maak kans op een week lang rijden in een Aiways U5, Opel Astra ST of Opel Rocks-e!

Lees meer »


Autocentrum Van Vliet is voortaan ook Aiways dealer

Autocentrum Van Vliet, het grootste dealerbedrijf in het Groene Hart, maakt vol trots bekend dat zij vanaf juli 2023 ook Aiways dealer zijn. Aiways is een Chinees merk, 100% elektrisch en een nieuwe toetreder tot de Nederlandse markt.

Lees meer »


Van Vliet Autogroep neemt Motorhuis Gouda en Alphen over

Van Vliet Autogroep neemt per 1 februari 2023 twee vestigingen van Motorhuis over. De vestigingen in Alphen aan den Rijn en Gouda gaan verder onder de naam Autocentrum Van Vliet. Deze overname is een mooie stap voorwaarts voor Van Vliet Autogroep, die daarmee in Gouda, Alphen aan den Rijn en Woerden alle Stellantis merken én Kia vertegenwoordigt. De overname past dan ook volledig in de Champion strategie van Stellantis. “Deze overname is een mooie aanvulling waarmee wij onze positie in het Groene Hart verder versterken” aldus Arjan van Vliet, directeur Van Vliet Autogroep. Zo blijven wij het autobedrijf in de regio waar autorijders graag komen voor aankoop, onderhoud en reparatie en schadeherstel. Met focus op klanttevredenheid.

Lees meer »


€6.442,- opgehaald voor Cliniclowns

Wat was de Alpentocht ook dit jaar (2022) weer een succes! 636 deelnemers telde dit evenement. In totaal is er €502.645,- opgehaald voor de Cliniclowns. Het Van Vliet team werd gevorm door 6 collega's, waarvan er twee te voet en vier met de racefiets de Stelvio beklommen. Het waren prachtige, maar zware kilometers. 24 kilometer in de Alphen afleggen is toch net wat anders dan op de Nederlandse bodem. Maar ze hebben de top gered. Plus een mooi bedrag opgehaald van maar liefst €6.442,- Op naar volgend jaar!

Lees meer »


Renovatie Autocentrum Van Vliet

Restyle! Onze showroom en kantoren zijn gerenoveerd. Wat zijn we blij met alles en vooral met de glaswanden. Het glas laat veel licht door en geeft een ruimtelijk karakter. Het zorgt natuurlijk ook voor een mooie doorkijk op onze modellen. Drie Opel’s op een rij! De Mokka, en twee keer de Crossland. Kom gerust een keer binnenlopen en een kijkje nemen. We zien je graag!

Lees meer »