Dit is de nieuwe Opel Grandland

Body

Als je op zoek bent naar een nieuwe Opel ben je bij Autocentrum Van Vliet aan het juiste adres. De keuze is reuze en het assortiment wordt als maar groter. De nieuwe Opel Grandland verbreedt het SUV-aanbod van Opel en wordt beschikbaar als Hybrid met 48V-technolgie, Plug-in Hybrid én met volledig elektrische aandrijving. 

Indrukwekkende actieradius tot wel 700 kilometer

Elektrisch rijden staat hoog in het vaandel bij Opel. De vorige generatie Opel Grandland was niet beschikbaar als EV, daar komt met de Opel Grandland Electric verandering in. Er zijn grote stappen gezet om elektrisch rijden nog aantrekkelijker te maken: energiebesparende voorzieningen, zoals een warmtepomp en snel opladen naar 80% in slechts 26 minuten. Een veel gewenste aandrijflijn die goed is voor een actieradius tot wel 700 kilometer, dat is nog eens langdurig rijplezier!

Slimme technologie met een warme sfeer

De vernieuwde SUV is stijlvoller en ruimer dan ooit. Het interieur is een combinatie van slimme technologie met een warme sfeer. De lijnen lopen vanaf het instrumentenpaneel door tot in de portieren, terwijl het centrale beeldscherm alle essentiële rij-informatie weergeeft. Aan de buitenkant van de SUV laten de 20” lichtmetalen velgen een sportieve kant zien. Ook is de nieuwe Opel Grandland langer, breder en hoger dan zijn voorganger; de SUV heeft een lengte van 4,65 meter, een breedte van 1,90 meter en een hoogte van 1,66 meter.

En zei er iemand lichtjes? De nieuwe Opel Grandland komt qua verlichting niets tekort: het verlichte logo aan de voorzijde, de Opel-belettering aan de achterzijde en de nieuwste komlamptechnologie met meer dan 50.000 individuele verlichtingselementen. 

Binnenkort bij ons in de showroom

Het paradepaardje van Opel staat binnenkort bij ons in de showroom! We houden je op de hoogte van de definitieve lanceringsdatum. Ook de prijzen en uitgebreide specificaties van de nieuwe Opel Grandland laten nog even op zich wachten. 

Kun je niet wachten op de Opel Grandland of rijd je liever in een (iets) kleinere auto? Bekijk onze voorraad of neem contact op. We helpen je graag!

Nieuws

Image
De nieuwe Citroën C3

Sneakpreview van de nieuwe Citroën C3 in Gouda

Voor het eerst in Nederland te bewonderen: de nieuwe Citroën C3. Bezoek op 23 en 24 mei onze showroom in Gouda voor een exclusieve sneakpreview. Mis deze kans niet!
Image
Tankval 32

Curieweg 9 in Alphen aan den Rijn wordt het nieuwe adres voor Peugeot en Citroën

Onze Peugeot en Citroën vestiging aan de Tankval 32 in Alphen aan den Rijn zal binnenkort verhuizen naar onze bestaande Autocentrum Van Vliet vestiging aan de Curieweg 9.
Image
De nieuwe Opel Grandland

Dit is de nieuwe Opel Grandland

Deze vernieuwde SUV is nu ook volledig elektrisch te rijden, met een indrukwekkende actieradius tot wel 700 kilometer. De Opel Grandland is binnenkort beschikbaar bij Autocentrum Van Vliet.