Dit is de nieuwe Citroën C3 Aircross

Body

De nieuwe Citroën C3 Aircross oogt op het eerste gezicht als een ‘iets’ ruimere versie van de C3 hatchback. Maar deze moderne cross-over heeft zeven zitplaatsen! Ja, écht. De C3 Aircross is met een lengte van slechts 4,39 meter de meest compacte 7-zits SUV in dit segment. De nieuwe Citroën is nog vóór de zomer verkrijgbaar bij Autocentrum Van Vliet.

Modern en assertief design

Het design van de Citroën C3 Aircross valt op door de contrasterende kleuren van het dak en de verschillende kleuraccenten. Ook heeft de moderne SUV een veel assertiever en sterker uiterlijk dan de vorige generaties. Kenmerkende eigenschappen zijn onder meer een hoge en horizontale motorkap, verbrede spatborden en een grotere spoorbreedte. Deze designelementen geven de C3 Aircross een zeer krachtige uitstraling.

Comfortabel en praktisch

Dankzij het praktische design van de C3 Aircross is er plek voor een derde zitrij, waardoor er ruimte is voor zeven inzittenden. Ook is het hebben van weinig beenruimte op de achterbank verleden tijd. De C3 Aircross heeft met een lengte van 4,39 meter, de langste wielbasis in zijn segment. Hierdoor is er meer beenruimte voor de passagiers. Daarnaast biedt het SUV-design van de Citroën een verhoogde zitpositie, wat het instappen vergemakkelijkt en zorgt voor beter zicht rondom de auto. Dus, alle voordelen van een ruime SUV, terwijl de buitenkant nog altijd compact blijft voor stressvrij parkeren.

Verkrijgbaar in benzine, hybride en volledig elektrisch

De nieuwe Citroën C3 Aircross is verkrijgbaar als benzine en als volledig elektrische ë-C3 variant. En goed nieuws voor de hybriderijders: voor het eerst is de auto ook direct beschikbaar met een hybride aandrijflijn.

Kun je niet wachten op de nieuwe Citroën C3 Aircross? Plan alvast een proefrit!


 

Nieuws

Image
Tankval 32

Curieweg 9 in Alphen aan den Rijn wordt het nieuwe adres voor Peugeot en Citroën

Onze Peugeot en Citroën vestiging aan de Tankval 32 in Alphen aan den Rijn zal binnenkort verhuizen naar onze bestaande Autocentrum Van Vliet vestiging aan de Curieweg 9.
Image
De nieuwe Opel Grandland

Dit is de nieuwe Opel Grandland

Deze vernieuwde SUV is nu ook volledig elektrisch te rijden, met een indrukwekkende actieradius tot wel 700 kilometer. De Opel Grandland is binnenkort beschikbaar bij Autocentrum Van Vliet.
Image
Citroën bedrijfswagen

Bespaar tot € 5.000 per bedrijfswagen

Ondernemers opgelet! Bij het kopen of leasen van een nieuwe, volledig emissieloze bedrijfswagen heb je recht op de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto's (SEBA).