Nieuwe Peugeot e-5008

Body

De nieuwe Peugeot e-5008 volgt snel

Goed nieuws vanuit Autocentrum Van Vliet: de gloednieuwe Peugeot e-5008 staat in de startblokken om de show te stelen! We delen alvast een voorproefje van wat we kunnen verwachten.

Ruime familie-SUV

Deze elektrische familie-SUV belooft niet alleen ruimte, maar ook stijl en comfort in overvloed. Met maar liefst 7-zitplaatsen en een soepele toegang tot de derde rij, is deze auto perfect voor het hele gezin.

Boordevol luxe

Het interieur is een waar technologisch hoogstandje, met de gloednieuwe Panoramic i-Cockpit en een indrukwekkend zwevend 21-inch panoramisch HD-scherm. Hierin zijn het digitaal dashboard en centrale touchscreen geïntegreerd. Alsof dat nog niet genoeg is, zorgt de LED-sfeerverlichting voor een extra vleugje luxe.

Gigantisch rijbereik

Maar wat dacht je van de actieradius? Geruchten gaan dat de e-5008 tot wel 700 kilometer kan afleggen op een volle accu. Dat belooft heel wat kilometers rijplezier!

Nieuwsgierig?

Nog even geduld, want volgende maand onthullen we alle details over zowel het interieur als het exterieur van deze fantastische auto. Als echte autofanaten staan we te popelen om jullie bij te praten over deze innovatieve bolide!

Update 21/3/2024 - Er is meer informatie bekend over de nieuwe Peugeot e-5008! Bekijk de modelpagina of lees meer in ons recente nieuwsbericht.