Wij zijn een familiebedrijf met passie voor auto’s en service.Onze service is sinds de oprichting in 1879 onveranderd gebleven.
          Wij streven ernaar een leuk autobedrijf te zijn waar je graag zaken mee doet. Naast de Opel en Aiways dealerschappen in Woerden, Bodegraven,
          Alphen a/d Rijn en Gouda behoort ook Schadenet in Harmelen tot onze groep.Via deze website kun je ons
          aanbod Opel & Aiways occasions bekijken en Opel & Aiways onderhoud-, reparatie- of schadeherstel plannen.

 

          Van Vliet Autogroep
          Autocentrum Van Vliet behoort tot Van Vliet Autogroep. Wij zijn sinds 1879 een klantgericht familiebedrijf in de Nederlandse automotive branche.
          Van Vliet Autogroep is werkzaam in het Groene Hart met inmiddels elf vestigingen in Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Gouda, Harmelen, Waddinxveen en Woerden.
          Met onze showrooms, werkplaatsen voor onderhoud & reparatie, een schadeherstelbedrijf en leasemaatschappij biedt van Vliet Autogroep een compleet pakket aan mobiliteitsoplossingen.
          Van Vliet Autogroep vertegenwoordigt met trots een breed scala aan automerken namelijk; Abarth, Alfa Romeo, Citroën, Fiat, Jeep, Kia, Opel, Aiways en Peugeot.


          Geschiedenis

          Adriaan van Vliet startte in 1879 een smederij in Woerden. In 1896 begon zijn zoon en naamgever van het bedrijf, G.C. van Vliet een fietsenfabriek onder de naam ‘Struisvogel’
          De handige smid en zijn zoon repareerden vervolgens ook de eerste automobielen die in het straatbeeld verschenen. In 1924 en 1928 werden contracten gesloten met Shell
          en General Motors. Toen GM Opel kocht, werd Van Vliet officieel Opeldealer. Onder leiding van de derde en vierde generatie groeide het bedrijf uit tot een begrip in de regio.
          Arjan van Vliet, huidig directeur en eigenaar (vijfde generatie) zette de familietraditie voort. Uiteraard met veel plezier!


          Oog voor de maatschappij

          Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij belangrijk en daarom kiezen wij voor sponsoring die toegankelijk is voor iedereen.
          Het is fijn het vervoer van de Clini Clowns en de Jostiband mogelijk te maken. Wij zijn hoofdsponsor van de Woerdense Vakantieweek en het ZomerSpektakel in Alphen aan den Rijn,
          waarmee we veel bewoners uit Woerden/Alphen aan den Rijn en omstreken een plezier doen. Ook de intocht van Sinterklaas sponsoren wij.
          En door ons steentje bij te dragen aan TechnoHub geven wij een boost aan het onderwijs van de jeugd.