De nieuwe Opel Corsa nu in de showroom

De zesde generatie Corsa is efficiënter, geavanceerder en dynamischer dan ooit! Vanaf €16.999 rij je al in een gloednieuwe Opel Corsa. Bekijk hem hier.

Lees meer »


Gratis automaat en upgrade tijdens bestelwagen besteldagen

Alleen in oktober krijg je bij aankoop van een Opel Bedrijfswagen een gratis upgrade naar automaat en betimmering t.w.v. €1.000! Daarnaast kun je je nieuwe Opel Bedrijfswagen 5 jaar financieren tegen 0% rente!

Lees meer »


Sharon is afgestudeerd aan de Opel Talent Academy!

Onze Sharon is deze week afgestudeerd aan de Opel Talent Academy. Ze rondde samen met acht andere vrouwen met succes de eenjarige opleiding tot verkoopadviseur af.

Lees meer »


The Big Event is er weer!

The Big Event is er weer! Tot en met 14 september profiteer je daarom van ongekend veel voordeel. Zo krijg je bij aankoop van een nieuwe Opel een gratis tankpas met €500 tegoed aan brandstof! Daarnaast mag je voor €250 euro aan Opel accessoires uitzoeken én profiteer je van €2.000 inruilwaarde voor je huidige auto! Ook maak je elke dag kans op de verdubbelaar waardoor je auto geen €2.000 meer waard is maar zelfs €4.000! Dus komt langs en laat je trakteren op een heerlijke kop koffie.

Lees meer »


Opel Crossland X prijzen zijn bekend

De prijzen van de nieuwe Opel Crossland X zijn bekend. Deze ruime praktische Crossover is de vierde nieuwkomer van Opel dit jaar, van de 7 modellen die in 2017 worden geintroduceerd. De prijs begint al bij € 19.995,-, incl. BTW, BPM én afleverkosten. In juli 2017 staat dit tweede model in de X-familie, naast de Opel Mokka X in de showroom.

Lees meer »