De nieuwe Opel Astra

Gedurfd nieuw design en leverbaar als plug-in hybride met zeer lage uitstoot. Wat een plaatje deze nieuwe Opel Astra! Ontdek de Opel Astra zelf bij ons in de showroom in Woerden of Bodegraven.

Lees meer »


Is dit het moment om over te stappen op elektrisch rijden?

Donderdagmiddag 23 juni kwamen er zo’n 50 knappe koppen bij elkaar tijdens de meeting Onderweg naar duurzame mobiliteit. “Hoe verduurzaam jij je wagenpark?” was de hoofdvraag. André Brontsema van Later Academy is een goeroe op het gebied van elektrische auto’s en leidde een interactieve kennissessie bij van Vliet Autogroep.

Lees meer »


Sponsordiner Alpentocht 2022

Naar de top van de Stelvio in Italië? Ja zeker, zes sportieve collega’s van Van Vliet Autogroep gaan in september 2022 de Stelviopas beklimmen in de Italiaanse Alpen om geld in te zamelen voor CliniClowns. Speciaal hiervoor organiseren we in samenwerking met restaurant Easy Italy een sponsordiner.

Lees meer »


Autocentrum van Vliet 90 jaar lid van BOVAG

Autocentrum van Vliet heeft op 17 december 2021 een wel heel bijzonder jubileum gevierd: het autobedrijf is maar liefst 90 jaar aangesloten bij BOVAG.

Lees meer »


Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij belangrijk en daarom kiezen wij voor sponsoring die toegankelijk is voor iedereen.

Lees meer »


Autocentrum van Vliet Dealer van het jaar 2019

Autocentrum van Vliet heeft dé prijs van het jaar gewonnen 🎉! Op basis van 360 graden reviews zijn we Opel dealer van het jaar 2019 geworden!

Lees meer »