Laatste Nieuws

Klik hier om het nieuws via de E-mail te ontvangen met onze nieuwsbrief

Prijzen nieuwe Opel Vivaro Combi Innovation en Tourer bekend

De nieuwe negenpersoons minibus Opel Vivaro Combi Innovation en de luxe shuttle Vivaro Tourer zijn per direct te bestellen. Beide versies vallen op door een attractief uiterlijk, veel ruimte en veelzijdigheid, zowel voor beroepsmatig als privégebruik.

Lees meer »


Gratis inrichting of ombouw t.w.v. €1.500 én 5 jaar 0% rente op Opel bedrijfswagens

Als u nu een nieuwe Opel Movano, Vivaro of Combo koopt, dan regelt regelen wij de complete inrichting of ombouw ter waarde van maar liefst €1.500*. Zo weet u zeker dat uw nieuwe bedrijfswagen volledig op maat wordt ingericht of omgebouwd.

Lees meer »


Opel Insignia winnaar ANWB dubbeltest

De Opel Insignia komt als winnaar uit de bus van de ANWB dubbeltest met de Skoda Superb. Als belangrijkste voordelen van de Opel worden genoemd: betere rijdynamiek, rijkere standaarduitrusting en meer geavanceerde veiligheidsopties.

Lees meer »


Twee keer zo vertrouwd privé leasen met ANWB private lease

Private lease wordt steeds populairder in Nederland. Toch kunnen we ons goed voorstellen dat u deze nieuwe manier van autorijden nog spannend vindt. Daarom slaan Opel en ANWB de handen ineen. U krijgt de betrouwbaarheid van Opel mét de zekerheid van ANWB!

Lees meer »


Opel Grandland X nu in de showroom

De Opel Grandland X staat nu in onze showroom. Deze nieuwkomer combineert zijn stoere uitstraling met een elegante styling en het interieur is even comfortabel als functioneel.

Lees meer »


Opel Astra uitgeroepen tot zakenauto van het jaar 2018

De Opel Astra en Astra Sports Tourer zijn uitgeroepen tot Zakenauto van het Jaar 2018. Volgens de vakjury onderstreept de nieuwe Astra dat het betaalbare middenklasse-segment ook businessclass-kwaliteiten in huis kan hebben.

Lees meer »