Laatste Nieuws

Klik hier om het nieuws via de E-mail te ontvangen met onze nieuwsbrief

Opel Astra uitgeroepen tot zakenauto van het jaar 2018

De Opel Astra en Astra Sports Tourer zijn uitgeroepen tot Zakenauto van het Jaar 2018. Volgens de vakjury onderstreept de nieuwe Astra dat het betaalbare middenklasse-segment ook businessclass-kwaliteiten in huis kan hebben.

Lees meer »


Woerden City Karting zaterdag 30 september 2017

Aanstaande zaterdag 30 september 2017 is het zover: Woerden City Karting. Snelheid, adrenaline en gezelligheid gegarandeerd! Als trotse sponsor van dit evenement nodigen wij u van harte uit te komen kijken.

Lees meer »


Dynamisch en krachtig: de Opel Insignia GSi Sports Tourer

Scherpe lijnen, stuurprecisie en krachtige motoren zijn de belangrijkste ingrediënten van de nieuwe Opel Insignia GSi Sports Tourer. De stationwagon koppelt een hoge mate van sportief rijplezier aan veel binnenruimte en praktisch gebruiksgemak. Het is een nieuwe versie in de Insignia line-up, die met dezelfde twee krachtbronnen leverbaar is als de GSi Grand Sport.

Lees meer »


5 Euro NCAP-sterren voor Opel Grandland X

In de jongste crashtests van Euro NCAP heeft de nieuwe Opel Grandland X de maximumscore van vijf sterren behaald. Die prestatie is te danken aan de hoge waardering van het testinstituut op de vier geteste veiligheidsaspecten: bescherming van volwassen inzittenden, bescherming van kinderen in de auto, voetgangersbescherming en veiligheidssystemen.

Lees meer »


Profiteer tijdens The Big Event van 11 t/m 16 september

The Big Event van Opel komt eraan! En dat betekent weer ongekend veel voordeel. Tijdens het Big Event krijgt u, bij aankoop van een nieuwe Opel een tankpas met €500,- gratis brandstof, mag u voor €250,- aan Opel accessoires uitzoeken én profiteert u van €2.000,- éxtra inruilwaarde voor uw huidige auto!* Profiteer van deze unieke aanbieding in onze showroom. Alleen van 11 t/m zaterdag 16 september.

Lees meer »


Opel Grandland X eind september in showroom

De spiksplinternieuwe Opel Grandland X staat eind september bij ons in de showroom. Bekijk de video waarin we deze nieuwste crossover van Opel vast aan je voorstellen.

Lees meer »