Laatste Nieuws

Klik hier om het nieuws via de E-mail te ontvangen met onze nieuwsbrief

5 Euro NCAP-sterren voor Opel Grandland X

In de jongste crashtests van Euro NCAP heeft de nieuwe Opel Grandland X de maximumscore van vijf sterren behaald. Die prestatie is te danken aan de hoge waardering van het testinstituut op de vier geteste veiligheidsaspecten: bescherming van volwassen inzittenden, bescherming van kinderen in de auto, voetgangersbescherming en veiligheidssystemen.

Lees meer »


Profiteer tijdens The Big Event van 11 t/m 16 september

The Big Event van Opel komt eraan! En dat betekent weer ongekend veel voordeel. Tijdens het Big Event krijgt u, bij aankoop van een nieuwe Opel een tankpas met €500,- gratis brandstof, mag u voor €250,- aan Opel accessoires uitzoeken én profiteert u van €2.000,- éxtra inruilwaarde voor uw huidige auto!* Profiteer van deze unieke aanbieding in onze showroom. Alleen van 11 t/m zaterdag 16 september.

Lees meer »


Opel Grandland X eind september in showroom

De spiksplinternieuwe Opel Grandland X staat eind september bij ons in de showroom. Bekijk de video waarin we deze nieuwste crossover van Opel vast aan je voorstellen.

Lees meer »


Crossland X beste uit de test AutoWeek

Opnieuw vallen we in de prijzen! De kakelverse Opel Crossland X komt als beste uit de test van AutoWeek. De volledige test is te lezen in nummer 31-2017 van AutoWeek.

Lees meer »


Insignia winnaar triotest Autovisie

De Autovisie triotest is gewonnen door de Insignia. Hij versloeg de Kia Optima en Ford Mondeo op rijeigenschappen, comfort, interieurruimte en aandrijflijn.

Lees meer »


Autocentrum van Vliet sponsor Woerdense VakantieWeek

Van 11 t/m 19 augustus gaat de Woerdense VakantieWeek weer van start. Autocentrum van Vliet is trotse sponsor van dit evenement. Dit jaarlijks terugkerende evenement wordt al weer voor de 64e keer georganiseerd en heeft een vol programma waar wij naar uitkijken.

Lees meer »