Laatste Nieuws

Klik hier om het nieuws via de E-mail te ontvangen met onze nieuwsbrief

The Big Event is er weer!

The Big Event is er weer! Tot en met 14 september profiteer je daarom van ongekend veel voordeel. Zo krijg je bij aankoop van een nieuwe Opel een gratis tankpas met €500 tegoed aan brandstof! Daarnaast mag je voor €250 euro aan Opel accessoires uitzoeken én profiteer je van €2.000 inruilwaarde voor je huidige auto! Ook maak je elke dag kans op de verdubbelaar waardoor je auto geen €2.000 meer waard is maar zelfs €4.000! Dus komt langs en laat je trakteren op een heerlijke kop koffie.

Lees meer »


Prijzen nieuwe Opel Astra bekend

De nieuwe Opel Astra is leverbaar vanaf €24.199. Voor dat bedrag krijg je een Business Edition met 1.2 liter sterke benzinemotor en 110 pk (81 kW) vermogen. De COuitstoot van de nieuwe Astra is maar liefst 21% minder dan het huidige model. Het nieuwe model zal voor het eerst aan de wereld getoond worden tijdens de IAA van Frankfurt (12 t/m 22 september)

Lees meer »


Introductie nieuw modeljaar Opel Combo Tour

Opel introduceert het nieuwe modeljaar van de zeer veelzijdige en praktische Opel Combo Tour. Het model is nu uitgebreid met een schone 1.2 Direct Injection turbobenzinemotor.

Lees meer »


Profiteer nu nog van 4% bijtelling!

Gaan we met zijn allen over op rekeningrijden? Hoe hard gaat de bijtelling voor elektrische auto’s de komende jaren stijgen? Mag ik straks een vliegende auto voor de deur hebben staan om de files te vermijden? Het is in ons land vaak koffiedik kijken met wat ze in Den Haag elk jaar weer besluiten.

Lees meer »


Dit is de nieuwe Opel Movano

Na introductie van de nieuwe Combo en Vivaro introduceert Opel nu ook de nieuwe grote broer: de Movano.

Lees meer »


Nieuwe Opel Astra is super efficiënt

De nieuwe Astra is dé benchmark op het gebied van efficiëntie en uitstoot met zijn nieuwe motoren en transmissies. De uitstoot van COis maar liefst met 19 procent gedaald ten opzicht van z’n voorganger. Verder is de nieuwe Opel Astra 200 kg lichter geworden en is er techniek aanwezig dat gewoonlijk alleen in hogere segmenten te krijgen is. Wegens zijn uitstekende eigenschappen werd in 2016 de Opel Astra al verkozen tot European Car of the Year. Binnen enkele weken is de Astra te bestellen.

Lees meer »