Nieuws

Autocentrum Van Vliet nieuws

Nieuws

Image
Autocentrum-Van-Vliet-De-Nieuwe-Peugeot-E-5008

Nieuwe Peugeot E-5008

Goed nieuws vanuit Autocentrum Van Vliet: de gloednieuwe Peugeot E-5008 staat in de startblokken om de show te stelen! We delen alvast een voorproefje van wat we kunnen verwachten.
Image
Autocentrum-Van-Vliet-Citroën-C4-en-C4X-Hybrid

Nieuwe Citroën C4 en C4 X Hybrid

Nieuw bij Autocentrum Van Vliet is de krachtige én zuinige Citroën C4 en C4 X Hybrid 136 ë-DCS6. Ben je klaar voor een nieuwe generatie rijervaring? Citroën opent de orderboeken voor de gloednieuwe Hybrid 136 ë-DCS6 aandrijflijn voor de C4 en C4 X.
Image
Autocentrum-Van-Vliet-Opel-Corsa-Electric-YES

Corsa Electric #Yes

Verken de nieuwe, speciale editie Opel Corsa #Yes bij Autocentrum Van Vliet. De compacte, elektrische auto met een gedurfde uitstraling. Hij zit vol handige functies en trekt onmiddellijk de aandacht met zijn frisse look. Roep Yes en ervaar de elektrische stijl!
Image
Nieuwe bedrijfswagens Citroën 2024

Nieuwe Citroën bedrijfswagenrange

Citroën vernieuwt zijn bedrijfswagenrange met focus op elektrificatie, connectiviteit en technologie. Steeds meer professionals maken de overstap naar elektrische auto's vanwege lage-emissiezones in steden, lagere exploitatiekosten en meer comfort tijdens het rijden.
Image
Nieuwe ektrische SUV van Opel krijgt de naam Frontera

Opel Frontera SUV is onderweg

Later dit jaar verrast Opel ons met de introductie van een gloednieuwe SUV genaamd Frontera. De naam belooft zijn comeback te maken met een compleet vernieuwd SUV-model.
Image

Vernieuwde e-bedrijfswagens van Peugeot

Als belangrijke speler op de markt voor lichte bedrijfswagens (LCV) heeft Peugeot het gehele LCV-aanbod gelijktijdig vernieuwd. Peugeot streeft er naar om vanaf 2030 als 100% elektrisch merk te opereren in Europa.