Dag 2022, hallo 2023


We wensen je: iets goeds, geluk, veel liefde, gezondheid, veilige kilometers en veel rijplezier…. En natuurlijk hele fijne feestdagen en een fantastisch 2023. Bedankt voor je vertrouwen in ons bedrijf gedurende het afgelopen jaar. Uiteraard verwelkomen we je ook in 2023 graag in onze showrooms en werkplaatsen.

Merry Christmas & proost op het nieuwe jaar!

Namens het team
Autocentrum van Vliet

 

Terugblik 2022
Afgelopen jaar bracht veel moois. Zo werd de populaire nieuwe Opel Astra bekroond met de titel “Het Gouden Stuurwiel 2022”.  Met de komst van Movano-E kunnen we ons volledige bedrijfswagenaanbod ook elektrisch aanbieden. Hierdoor hebben we al veel bedrijven kunnen helpen met het verduurzamen van hun wagenpark.  De 100% elektrische citycar genaamd Opel Rocks-e, waarin je vanaf 16 al mag rijden, kwam tevens op de markt.

Kenmerkend voor afgelopen jaar was tevens de roerige periode: langere levertijden op auto’s en onderdelen. Ondanks deze ongemakken probeerden wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze trouwe klanten toonden begrip voor de situatie en gaven ons alsnog een gemiddelde klantbeoordeling van een 9+! Waarvoor veel dank.

Vooruit kijken
Auto’s worden door nieuwe technologieën steeds veiliger en meer modellen gaan volledig elektrisch. Wist je dat elektrisch rijden over een looptijd van 5 jaar gezien altijd voordeliger is dan een fossiele brandstofauto? De overheid helpt hierbij met een subsidie voor elektrische auto’s in 2023.

De nieuwe Opel Astra Sports Tourer komt er in 2023 aan. Ook krijgen we van Astra een 100% elektrische variant in de verkoop. Kom jij kijken in het nieuwe jaar?

Bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf en in het merk Opel gedurende het afgelopen jaar.
Ook in 2023 zien we je weer graag in onze showroom.  


Terug naar nieuwsoverzicht