Peugeot 5008

Peugeot 5008 SUV Hybrid

Rijklaar vanaf
€47.370

Peugeot 5008 SUV

De Peugeot 5008 SUV hybrid is voorzien van een royaal uitrustingsniveau en een indrukwekkend interieurdesign. Het model is lekker ruim en toch praktisch, comfortabel en stijlvol, stoer en toch ook elegant. Met zeven zitplaatsen is dit de perfecte gezinsauto, welke uiteraard ook voorzien is van alle belangrijke functionaliteiten en technologieën. De 5008 SUV hybrid is uitgerust met een batterij die oplaadt tijdens het rijden en remmen. In stedelijke gebieden rij je hierdoor de helft van de tijd elektrisch. Dit zorgt voor een brandstofbesparing tot wel 15%.

Met de 5008 SUV hybrid ga je altijd met groot plezier de weg op, of het nu voor een korte rit is of voor een vakantie de grens over. De nieuwe Peugeot 5008 SUV is niet alleen lekker ruim, met een bagageruimte tot wel 1.940 liter, maar ook hoog. Doordat het model verhoogd is, heb je altijd optimaal zicht over de weg voor je. Dit verhoogt de veiligheid, maar zeker ook het rijcomfort. De gemoedsrust tijdens het rijden wordt verder verhoogd door de aanwezige slimme veiligheidsvoorzieningen.

Vanzelfsprekend is dit model voorzien van een Peugeot i-Cockpit, met een touchscreen en een nieuw 12,3-inch head-up digitaal display. Natuurlijk met adaptieve cruisecontrol, slimme assistentie, een parkeerhulpsysteem en actieve dodehoekbewaking.

Interesse?