Peugeot 5008

Peugeot 5008 SUV

Rijklaar vanaf
€44.470

Peugeot 5008 SUV

De Peugeot 5008 SUV is voorzien van een royaal uitrustingsniveau en een indrukwekkend interieurdesign, waardoor dit model zich zeker mag rekenen tot de meest innovatieve modellen van Peugeot. Het model is lekker ruim en toch praktisch, comfortabel en stijlvol, stoer en toch ook elegant. De Peugeot 5008 SUV lijkt echt alles in zich te hebben! Met zeven zitplaatsen is dit de perfecte gezinsauto, welke uiteraard ook voorzien is van alle belangrijke functionaliteiten en technologieën. Met de Peugeot 5008 SUV ga je altijd met groot plezier de weg op, of het nu voor een korte rit is of voor een vakantie de grens over.

Interesse?

Peugeot 5008 SUV

Optimaal zicht in de Peugeot 5008 SUV

De nieuwe Peugeot 5008 SUV is niet alleen lekker ruim, met een bagageruimte tot wel 1.940 liter, maar ook lekker hoog. Doordat het model verhoogd is, heb je altijd optimaal zich over de weg voor je. Dit verhoogt de veiligheid, maar zeker ook het rijcomfort. De gemoedsrust tijdens het rijden wordt verder verhoogd door de aanwezige slimme veiligheidsvoorzieningen. De handen vol boodschappen? Geen probleem! De nieuwe Peugeot 5008 SUV is voorzien van handsfree achterklep op de meest complete modellen. Uiteraard is dit ook optioneel voor de modellen met de iets lagere specificaties. Een voetbeweging is voldoende om de achterklep te openen. Vanzelfsprekend is de nieuwe Peugeot 5008 SUV voorzien van een Peugeot i-Cockpit, met een touchscreen en een nieuw 12,3-inch head-up digitaal display.

Peugeot 5008 SUV

Wil jij de Peugeot 5008 SUV kopen?

Ben jij op zoek naar een zeer ruime, complete en betrouwbare gezinsauto? Met de Peugeot 5008 SUV profiteer je onder meer van adaptive cruisecontrol, slimme assistentie, een parkeerhulpsysteem en actieve dodehoekbewaking. Kom bij Autocentrum van Vliet eens nader kennismaken met dit innovatieve model met 7 zitplaatsen. Wij zijn te vinden in Woerden, Gouda en Alphen aan den Rijn. Wil je eerst meer weten over de nieuwe Peugeot 5008 SUV? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren en adviseren je graag.