Dit is de nieuwe Opel Frontera

Body

De eerste beelden van de nieuwe Opel Frontera zijn bekend. Deze SUV is ontwikkeld met een focus op ruimte en rijplezier en komt op de markt met keuze uit elektrische aandrijving en 48V-hybridetechniek. Met zijn fraaie ontwerp, ruime interieur en efficiënte aandrijflijnen is de Opel Frontera een verleidelijke auto voor iedereen.

Maximaal comfort, minimale afleiding

De moderne uitstraling van de nieuwe Frontera zie je duidelijk terug in het interieur, waar een simplistisch design samenkomt met slimme oplossingen. Opel gaat overduidelijk voor maximaal comfort en minimale afleiding bij de nieuwe Opel Frontera. Ook is de kenmerkende, volledig digitale Pure Panel-cockpit aanwezig met twee beeldschermen en een multimedia-infotainmentsysteem. 

De slimme oplossingen van de nieuwe Opel Frontera, zoals de gekoelde inductielader voor smartphones, zorgen voor extra comfort tijdens jouw autorit. Grotere mobiele apparaten, zoals tablets, zijn veilig op te bergen in de middenconsole dankzij een flexibele band die het apparaat op zijn plaats houdt. Ook bieden verschillende open opbergruimtes plaats aan kleinere voorwerpen, waarbij de rubberen binnenzijde het geluid van rammelende voorwerpen dempt. Dit zijn enkele voorbeelden van slimme oplossingen die Opel heeft toegepast bij de nieuwe Opel Frontera. 

Krachtige prestaties

Niet alleen het slimme en mooie design, maar ook de krachtige prestaties van de nieuwe Opel Frontera maken indruk. De SUV is straks verkrijgbaar als EV en als hybride met 48V-technologie. Welke aandrijving je ook kiest, met de nieuwe Opel Frontera ben je klaar voor elke rit.

Interesse in de nieuwe Opel Frontera? Houd onze website in de gaten voor updates.