Vernieuwde e-bedrijfswagens van Peugeot

Body

Peugeot vernieuwt het lichte bedrijfswagens aanbod met elektrische modellen en streeft naar volledige elektrificatie tegen 2030. De overstap naar een elektrische auto wordt logischer voor professionals vanwege lage-emissiezones in steden, de gemiddelde rijafstand van minder dan 200 kilometer per dag, lagere exploitatiekosten en rijcomfort. Bovendien biedt Peugeot onderhouds- en servicecontracten voor maximaal 8 jaar tot 200.000 km.

De nieuwe Peugeot E-PARTNER

De nieuwe Peugeot E-PARTNER heeft een aangescherpt design, een rijbereik tot 330 kilometer en een warmtepomp voor ultiem comfort en verbeterde efficiëntie. Met een laadvolume tot 4,4 m3 en een laadvermogen tot 1.000 kg en veel handige opberg mogelijkheden. Voorin is hij geschikt voor drie personen.

De nieuwe Peugeot E-EXPERT

De nieuwe Peugeot E-EXPERT is een robuuste en veelzijdige bedrijfswagen met een rijbereik tot 350 kilometer, een laadvolume tot 6,6 m3, een laadvermogen van 1.263 kg en een trekgewicht van 1.000 kg. Het rijden in stadscentra is stressvrij dankzij de draaicirkel van slechts 12,4 meter en de beperkte hoogte van 1,90 meter maakt toegang tot de meeste parkeergarages mogelijk.

De nieuwe Peugeot E-BOXER

De nieuwe Peugeot E-BOXER heeft een actieradius tot 420 kilometer, behoudt de laadruimte van 17 m3, een laadvermogen tot 1.500 kg en een trekgewicht van 2.400 kg. Ideaal voor professionals die krachtige prestaties en ongelimiteerde bewegingsvrijheid wensen.

Vernieuwd uiterlijk

De nieuwe modellen hebben een gemoderniseerde voorbumper, een nieuwe grille met het nieuwe merkembleem, nieuwe LED-koplampen met drieklauwige lichtsignatuur en nieuwe wielen en naafdoppen met het nieuwe Peugeot-logo.

Nieuwe uitrusting

Alle drie de bedrijfswagens zijn voorzien van een vernieuwd dashboard, de Peugeot i-Cockpit®, 3D-navigatie, handige bedieningselementen voor de audio, adaptieve cruise control en het regeneratieve remsysteem. Ook zitten deze bedrijfswagens vol technologie als optimale smartphone-integratie en draadloze smartphone-oplader.

Boordevol rijhulpsystemen

Deze drie bedrijfswagens zijn uitgerust met veel rijhulpsystemen met onder meer vermoeidheidsherkenning met waarschuwing, verkeersbordherkenning, een rijstrookassistent, Surround View, automatisch noodremsysteem en fietsers en een snelheidsbegrenzer.

Interesse?

Ben je op zoek naar een splinternieuwe bedrijfswagen? Bekijk ons uitgebreide aanbod alvast online.