Dit is de nieuwe Peugeot e-5008

Body

Daar is hij dan, de nieuwe Peugeot e-5008. Een volledig elektrische familie-SUV met een uitzonderlijk grote actieradius van 660 kilometer*. Bij Autocentrum Van Vliet kunnen wij niet wachten tot deze Peugeot bij ons in de showroom staat.

Twee uitvoeringen

Met de constante uitbreiding van Peugeot op het gebied van elektrische modellen, komt ook de nieuwe Peugeot e-5008 met een aantal unieke pluspunten. Deze familie-SUV is namelijk het enige model in zijn segment dat volledig elektrisch is aangedreven én ruimte biedt voor 7 personen.

De nieuwe Peugeot e-5008 is straks verkrijgbaar in 2 uitvoeringen, Allure en GT. Daarnaast heb je de keuze uit een vermogen van 213 pk, 231 pk en 322 pk. De e-5008 is tevens leverbaar met een sterke hybride-aandrijving en als Plug-in Hybrid.

Ruime familie-SUV

De grote meerwaarde van de Peugeot e-5008 is natuurlijk de grote hoeveelheid ruimte. Dankzij zijn wielbasis van 2,90 meter biedt de e-5008 veel beenruimte voor de tweede zitrij. De derde zitrij is een bank met een in tweeën gedeelde rugleuning en verstelbare hoofdsteunen. Ook deze zitplaatsen bieden enorm veel comfort met grote, zachte kussens, hoge rugleuningen en meer dan genoeg hoofdruimte. 

De nieuwe e-5008 biedt met 7-zitplaatsen een bagageruimte van 259 liter. Daarnaast zijn alle stoelen individueel neerklapbaar, zo heb je met 5-zitplaatsen ruimte voor 748 liter. En met alle zitplaatsen achterin volledig neergeklapt, bedraagt de inhoud van de bagageruimte tot 1.815 liter.

Hightech, maar warm interieur

Naast de ruimte in de nieuwe Peugeot e-5008 biedt het interieur ook een bijzonder warme sfeer. De afwerking combineert sfeerverlichting, echt aluminium en gemêleerde bekledingsstof. De lijsten en verlichting lopen door van het dashboard over de voor- en achterportierpanelen. De bestuurder zit centraal voor de spectaculaire Panoramic i-Cockpit en de passagiers genieten van de sfeervolle binnenruimte en het uitzonderlijke comfort.

Blijf op de hoogte

De nieuwe Peugeot e-5008 komt in de herfst van 2024 op de markt. Wij houden je uiteraard op de hoogte van deze fantastische auto, dus houd de website in de gaten en mis niets.

*Elektrische actieradius is standaard 502 kilometer. Later beschikbaar als volledig elektrisch Long Range-model, met een actieradius tot 660 kilometer.