Opel Frontera SUV is onderweg

Body

Later dit jaar verrast Opel ons met de introductie van een gloednieuwe SUV genaamd Frontera. De naam belooft zijn comeback te maken met een compleet vernieuwd SUV-model. De aankomende Frontera wordt zeker weten een fascinerende auto met slimme en praktische kenmerken. Hij gaat ons verbazen met een gedurfde interpretatie van Opels nieuwe designfilosofie. Bovendien pronkt hij als eerste met het nieuwe Opel 'Blitz'-embleem. De nieuwe Frontera zal vanaf het begin beschikbaar zijn als batterij-elektrisch voertuig.

Ruimte en veelzijdigheid

De aanstaande Opel Frontera biedt veelzijdigheid en veel ruimte en is een interessante auto voor zowel mensen met een actieve levensstijl als gezinnen. Deze nieuwkomer maakt innovatieve mobiliteit bereikbaar voor een brede groep autorijders door deze tegen een aantrekkelijke prijs aan te bieden.

De overstap naar volledig elektrisch

De introductie van de batterij-elektrische variant van de nieuwe Frontera betekent een belangrijk keerpunt in de overgang van het Duitse merk naar een volledig elektrisch assortiment. Ook volgt dit jaar de lancering van de volledig elektrische variant van de aankomende generatie Grandland. Opel wil binnen elk modelgamma ten minste één batterij-aangedreven variant aanbieden. Deze ontwikkelingen benadrukken zowel de toewijding aan duurzaamheid als het streven naar innovatie. 

Volg ons Frontera-nieuws

De komende weken onthult Opel de eerste beelden van de nieuwe Frontera. Wij van Autocentrum Van Vliet volgen de ontwikkelingen op de voet en komen zo gauw mogelijk met meer gedetailleerde informatie over deze blitse nieuwkomer! Houd onze website en socials in de gaten.