Onze werkplaats is verbouwd en beter dan ooit

Body

Veel voertuigen zijn tegenwoordig een stuk zwaarder dan vroeger, denk maar aan alle bedrijfswagens en elektrische auto’s. Bij Autocentrum Van Vliet spelen we in op deze verandering door onze werkplaats letterlijk en figuurlijk naar een nog hoger niveau te tillen. Onze werkplaats aan de Curieweg 9 in Alphen aan den Rijn heeft maar liefst zes nieuwe bruggen gekregen, die de zwaardere gewichten makkelijk aankunnen.

De meest efficiënte werkplaats

Niet alleen de bruggen zijn vervangen, maar de hele werkplaats hebben we nog efficiënter ingericht. Door middel van duidelijke werkvakken, looppaden en slim gepositioneerde kasten is de capaciteit aanzienlijk verhoogt. De gehele indeling van de werkplaats hebben we opnieuw beoordeeld om deze af te stemmen op de huidige werkzaamheden. De werkplaats is schoongemaakt, heeft een nieuw likje verf gekregen en heringedeeld. Alles zodat wij de optimale en meest efficiënte werkplaats hebben, waar jouw auto of bedrijfswagen het onderhoud krijgt dat het verdient. 

Werkplaatsafspraak header

Kom bij ons werken!

Wil jij je carrière naar een nóg hoger niveau tillen? En ben je toe om te werken in een mooie, moderne en nieuwe omgeving? Met alleen maar gezellige collega’s? Kom dan werken als automonteur bij Autocentrum Van Vliet. Voel je welkom en solliciteer direct!