Nieuwe Citroën C4 en C4 X Hybrid

Body

Nieuw bij Autocentrum Van Vliet is de krachtige én zuinige Citroën C4 en C4 X Hybrid 136 ë-DCS6. Ben je klaar voor een nieuwe generatie rijervaring? Citroën opent de orderboeken voor de gloednieuwe Hybrid 136 ë-DCS6 aandrijflijn voor de C4 en C4 X. Wij kunnen niet enthousiaster zijn!

Innovatief en zuinig

Deze innovatieve mild-hybride aandrijflijn combineert het beste van beide werelden: een gunstig brandstofverbruik en krachtige prestaties. De Hybrid 136 ë-DCS6 is uitgerust met een efficiënte 1,2-liter benzinemotor en ingebouwde elektromotor. Het resultaat? Een systeemvermogen van 136 pk dat garant staat voor een soepele en krachtige rijervaring.

Elektrisch rijden

Met deze aandrijflijn kun je zelfs over kortere afstanden volledig elektrisch rijden, wat perfect is voor manoeuvreren in de stad of het verkennen van 30 km/u-zones. En terwijl je geniet van die rit, zorgt het efficiënte energiebeheer ervoor dat je niet alleen krachtig, maar ook zuinig rijdt.

Aantrekkelijke prijzen

De nieuwe Citroën C4 en C4 X Hybrid 136 ë-DCS6 zijn aantrekkelijk geprijsd. Er is keuze uit twee uitvoeringen: de Plus en Max. De Plus-uitvoering van de Citroën C4 is verkrijgbaar vanaf € 33.575 (fiscale waarde € 32.675). De mild-hybride C4 X in Plus-variant start bij € 34.625 (fiscale waarde € 33.725).

Twee uitvoeringen

De Plus-versie van de auto heeft een complete uitrusting met extra functies zoals een 10-inch kleuren touchscreen met draadloze Apple CarPlay ondersteuning, Full LED-koplampen, een achteruitrijcamera met Top Rear Vision, stoere 18-inch Aeroblade-velgen, een 5,5-inch digitaal instrumentarium en comfortabele stoelen met extra schuimvulling en een gecapitonneerd oppervlak.

De Max-uitvoeringen bieden extra's zoals een navigatiesysteem met 10-inch kleurentouchscreen, een in leder afgewerkt stuurwiel met 'Chrome Satin' accenten, een zelfdimmende binnenspiegel, head-up kleurendisplay, Keyless Entry & Start, dodehoekdetectie, Adaptieve Cruise Control en het innovatieve Smart Pad Support Citroën™: een dashboardlade met de mogelijkheid tot tablethouder. Ook zijn een automatische grootlichtassistent en Active Safety Brake met herkenning van voetgangers, fietsers en nachtfunctie standaard op de Max-versie.

Meer weten?

Bij Autocentrum Van Vliet geloven we dat auto’s meer zijn dan alleen voertuigen die je van A naar B brengen. Ze zijn heel persoonlijk en maken het leven gewoonweg leuker - net als wij! Dus waar wacht je nog op? Zien we je gauw achter het stuur van jouw nieuwe Citroën C4 of C4 X Hybrid 136 ë-DCS6? Ons team staat klaar om je te helpen bij elke stap in jouw oriëntatieproces.

 

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de genoemde prijzen.