Nieuwe Citroën bedrijfswagenrange

Body

Citroën vernieuwt zijn bedrijfswagenrange met focus op elektrificatie, connectiviteit en technologie. Steeds meer professionals maken de overstap naar elektrische auto's vanwege lage-emissiezones in steden, lagere exploitatiekosten en meer comfort tijdens het rijden. De gemiddelde dagelijkse rijafstand is minder dan 200 kilometer, wat perfect past bij de actieradius van elektrische auto's.

Welke vernieuwde modellen zijn er onlangs op de markt verschenen?

Compact segment

In het compacte segment hebben we de nieuwe Citroën Berlingo, die nu nog rijker is uitgerust. Met een groter rijbereik van wel 280 km voor de elektrische variant ë-Berlingo. De standaarduitrusting is ook uitgebreid op het gebied van veiligheidssystemen en assistentie. Het interieur kan optioneel worden uitgerust met een digitaal instrumentencluster en 10-inch touchscreen. De prijzen beginnen bij € 18.900 voor de Berlingo en € 29.690 voor de ë-Berlingo.

Middelgroot segment

In het middelgrote segment hebben we de nieuwe Citroën Jumpy met een nieuw interieur en exterieur. Inclusief de kenmerkende led-verlichting. Ook is er optioneel een digitaal instrumentencluster en een 10-inch touchscreen beschikbaar. De standaarduitrusting is uitgebreid, inclusief elektronische veiligheidstechnologieën. Voor wie op zoek is naar volledig elektrisch rijden, biedt de Citroën ë-Jumpy een rijberek van maximaal 350 km. Bovendien is deze variant optioneel leverbaar met een elektrische Power Take-Off (e-PTO) om externe apparaten van stroom te voorzien op locaties zonder elektriciteit. De prijzen voor de vernieuwde Citroën Jumpy beginnen bij €26.300 en voor de elektrische ë-Jumpy bij €37.900.

Groot segment

In het grote segment hebben we ten slotte de nieuwe Citroën Jumper, die beschikt over een volledig vernieuwd interieur dat optioneel kan worden uitgerust met een digitaal instrumentencluster en 10-inch touchscreen. Daarnaast zijn er maar liefst zestien assistentiesystemen beschikbaar voor de bestuurder, evenals autonome rijfuncties op level 2. Voor wie elektrisch wil rijden, biedt de Jumper een indrukwekkend rijbereik van wel 420 km.

Deze modellen bieden veel voordelen voor de bestuurder die we met plezier willen delen. Voor gedetailleerde informatie en deskundig advies nodigen wij je natuurlijk van harte uit om vrijblijvend langs te komen in een van onze showrooms. Bij Autocentrum Van Vliet zijn de vernieuwde modellen al te bestellen en vanaf april staan ze ook te pronken in onze showroom. Wist je al dat het accupakket van de Citroën bedrijfswagens gedurende 8 jaar of 160.000 km een minimale laadcapaciteit van 70% heeft?, Betrouwbaarheid en langdurige prestaties zijn dus gegarandeerd. Zien we je gauw?