Corsa Electric #Yes

Body

Zeg #Yes tegen elektrisch!

Verken de nieuwe, speciale editie Opel Corsa #Yes bij Autocentrum Van Vliet. De compacte, elektrische auto met een gedurfde uitstraling. Hij zit vol handige functies en trekt onmiddellijk de aandacht met zijn frisse look. Welke bestemming je ook kiest, reis altijd in elektrische stijl. Het enige wat je hoeft te doen is Yes roepen!

Sportieve GS-uitstraling

Deze exclusieve uitvoering valt op door zijn sportieve GS-uitstraling, Rekord Red lakkleur en stijlvolle accenten in het interieur. Met een rijbereik tot 375 kilometer kun je lange afstanden afleggen. Daarnaast is hij uitgerust met de nieuwste technologieën en biedt hij extra comfort. Bestel dit speciale model nu voor slechts € 30.949. Na aftrek van overheidssubsidie voor particulieren kun je de Corsa Electric #Yes al bezitten vanaf € 27.999.

Stoer en stijlvol

Deze opvallende editie maakt meteen indruk. Aan de voorkant draagt hij trots het kenmerkende Opel Vizor-gezicht. Van binnen is het #Yes-logo duidelijk aanwezig. Het zwarte dak en de zwarte spiegelkappen in combinatie met de stoere 16-inch zwarte velgen zorgen voor een sterk contrast. Naast de gedurfde Rekord Red lakkleur kun je ook kiezen uit andere opvallende tinten.

Droomauto naar wens

Ook in het interieur zijn opvallende contrasten te vinden. De sportstoelen zijn elegant bekleed met stof en kunstleer. Rode accenten en donkere hemelbekleding markeren het sportieve uiterlijk. Stoelmassage? Keyless Entry? Panoramadak? Voeg gewoon toe waar je van droomt, want de nieuwe Opel Corsa Electric biedt het als optie aan. Bovendien is hij uitgerust met de nieuwste rijassistentiesystemen die je rit veiliger, makkelijker en leuker maken. Onderweg ben je goed verbonden dankzij een multimediasysteem met een 10-inch touchscreen, Apple CarPlay of Android Auto, draadloze smartphone-integratie en connectiviteitsdiensten.

De Corsa Electric #Yes is niet alleen comfortabel, maar ook snel, stil en volledig emissievrij. Ontdek binnenkort zelf zijn hoogtepunten in onze showroom. Onze verkoopadviseurs helpen je daar graag bij.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de genoemde prijzen.