De nieuwe Citroën C3 vanaf nu te bestellen

Body

Maak je klaar voor de nieuwe generatie Citroën C3 met 1.2 liter turbo benzinemotor. De compacte hatchback biedt design, comfort en technologie voor een scherpe prijs vanaf € 20.690. Ga je liever voor volledig elektrisch? Ook dat kan met de ë-C3 voor € 24.290. De levering van de nieuwe Citroën C3 start in de zomer van 2024. En is nu al bij ons te bestellen! Voor wie liever hybride rijdt, moet nog even geduld hebben; de Hybrid 100-variant met 48V-technologie volgt later dit jaar.

Mobiliteit betaalbaar voor iedereen

De vorige generatie Citroën C3 kennen we nog allemaal als de bestseller van de Europese markt. De nieuwe C3 stapt in de voetsporen van zijn succesvolle voorganger en bouwt voort op de kwaliteiten van de vorige generatie. Dankzij het innovatieve, moderne en slimme concept is de auto een verleidelijke aankoop voor velen. De nieuwe Citroën C3 maakt mobiliteit betaalbaar voor iedereen, ongeacht de aandrijflijn; van benzine en 48V hybride tot 100% elektrisch.

De nieuwe Citroën C3 is ook te rijden via private lease. Dit vanaf € 385 per maand op basis van een looptijd van 72 maanden, 5.000 km per jaar en 12 schadevrije jaren.

Twee uitvoeringen

Beginnend met de “You-uitvoering”, de instapversie van de C3. Deze wordt geleverd met een rijke standaarduitrusting en omvat onder meer LED-koplampen, Citroën Advanced Comfort® Suspension, Active Safety Brake (noodremsysteem), nieuw Citroën Head-Up Display-systeem, ‘Smartphone Station' voor infotainment, elektrisch bedienbare buitenspiegels, automatische verlichting, parkeersensoren achter en een achterklepspoiler. 

Wil je het maximale uit je Citroën C3 halen, dan is de “Max-uitvoering” de logische keuze. Deze wordt geleverd met onder meer 17” diamantgeslepen lichtmetalen wielen, de nieuwste generatie 3D-navigatie en smartphone-mirroring, automatische airconditioning, draadloos opladen, achteruitrijcamera, elektrisch inklapbare en verwarmbare buitenspiegels, automatische dimmende achteruitkijkspiegel en een grootlichtassistent.

Ben jij net als wij ook zo enthousiast over de Citroën C3? Plan alvast een proefrit of neem contact op.