Historie

In 1879 startte overgroot opa G.C. van Vliet een smederij in Woerden. Door de snelle groei van het bedrijf werd de bedrijfsruimte als snel te klein. Hij besloot daarom grond te kopen aan de toenmalige rand van Woerden waar nog voldoende ruimte was voor uitbreiding. Op die locatie startte hij ook met de fabricage van fietsen onder de merknaam ’Struijsvogel’.

Met het verschijnen van auto’s in de straten van Woerden ontstond de vraag naar onderhouds- en reparatiefaciliteiten. De handige smid en fietsenbouwer zag daar wel brood in en Garage G.C. van Vliet & Zn B.V. was een feit. De verkoop van auto’s werd pas jaren later opgepakt.

De eerste nieuwe auto’s haalde de grondlegger van het bedrijf zelf op in de haven van Antwerpen. Daar kwamen de in Amerika gebouwde modellen aan wal. Het aankoopbedrag van enkele duizenden guldens werd terplekke afgerekend.

Over ons

Inmiddels is Autocentrum van Vliet al 141 jaar een begrip in Midden Nederland. Met 8 vestigingen waar ruim 125 mensen werken, vertegenwoordigen wij de merken Opel, Fiat, Alfa Romeo en Kia. Ook een universeel schadebedrijf behoort tot de groep. Sinds de start van ons bedrijf is de markt drastisch veranderd. Wat niet veranderd is, is onze service, betrouwbaarheid én scherpe prijzen. Autocentrum van Vliet is de meedenkende mobiliteitspartner!