Uniek huurconcept

Als startende subcontractor is het niet verstandig om tijdens de precontractperiode de verplichting van een langdurig lease- of financieringscontract aan te gaan. Het tijdelijk huren van een geschikte bedrijfswagen is vaak erg duur en de aanschaf van een goedkope 2e hands bedrijfswagen heeft het risico op (hoge) onderhouds- en reparatiekosten. Bovendien zal deze huurauto nooit kunnen voldoen aan de eisen die een koerierspartij stelt.

Daarom heeft Autocentrum van Vliet (ism een financieringsmaatschappij) exclusief voor startende subcontractors een uniek huurconcept ontwikkeld. Hierbij huurt u uw 'eigen' auto gedurende de precontractperiode.

  • Een nieuwe Opel Movano, voorzien van de volledige TNT uitrusting
  • 700 vrije kilometers per week
  • Minimale huurperiode 30 dagen en maximaal 180 dagen
  • Gedurende de huurperiode wordt de auto all-risk bij B&R verzekerd, voor uw rekening
  • Betaling huurkosten via wekelijkse automatische incasso à € 35,00 p/d
  • Uitsluitend beschikbaar voor de Opel Movano L3H2 pakketauto en indien u (binnenkort) in het bezit komt van een koerierscontract.

Na uw precontractperiode zijn er 2 mogelijkheden:

  1. U koopt (evt. in combinatie met een Financial lease contract*) uw huurauto, wij crediteren € 15,- huurkosten p/d. Uw huurkosten zijn hierdoor slechts € 20,- p/d (excl. brandstof en verzekering).
  2. U krijgt geen vervoersovereenkomst voor onbepaalde tijd, u levert de huurauto bij ons in en ontvangt na verrekening van eventuele schade(s), boete(s) en meer gereden kilometers, de betaalde borg terug.

* Indien u de auto koopt, dan zullen wij de borg en de teveel betaalde huurkosten in mindering brengen op uw aanbetaling op het financial lease contract. Tijdens de huurperiode 'spaart' u dus elke dag € 18,15 (€ 15,00 + 21% BTW), waardoor u bij overname van uw huurauto (na uw precontractperiode) minder hoeft aan te betalen.

Bovenstaand huurconcept is uitsluitend beschikbaar voor de Opel Movano L3H2 Pakketauto.

Interesse in ons unieke huurconcept? Ons koeriersteam staat voor u klaar! Tel. 0348 - 48 60 70 of vul het contactformulier in.