Reviews

Geef uw beoordeling over autocentrum van Vliet.

Woerden

Bodegraven

Beoordelingen:

DKS Logistic Service
29/06/2015
Sinds 2 weken 3 nieuwe Movano's in ons bezit, 2x een gesloten bus en 1x een bus met laadbak en klep. ze zullen zich nog moeten gaan bewijzen maar de eerste ervaringen vallen niet tegen. De aflevering en vooral de snelle levering volgens afspraak was top. Veel bedrijfsauto's op voorraad, dat werkt erg prettig. Kortom een prettige (bedrijfswagen)dealer. Paul Dalm.
Ruud van Swieten
17/06/2015
2e aankoop bij van Vliet Opel te Woerden gedaan. Zeer tevreden. Aanrader in familie- en kenniskring
Ad H
10/06/2015
Ik heb kort geleden een Opel Astra Sports tourer gekocht bij van Vliet in Bodegraven.Ben zeer tevreden met de aankoop van deze auto.Vanaf het eerste tot het laatste moment ben ik fantastisch geholpen door John van Laar.Dank daar voor. Perfecte service.Ik kom al jaren voor onderhoud met mijn vorige Opel, een Vectra, bij van Vliet in Bodegraven en steeds naar alle tevredenheid, wat een geweldig team. Bij autocentrum van Vliet is de klant nog steeds koning.
Taverne Post & Pakket Arnhem
23/03/2015
Movano bevalt na een jaar nog goed. Wel erg veel slijtigae zoals stuur, stoelhoezen, armleuningen. En Opel zelf laat het afweten. Wel ingeschreven maar kan geen onderhoudsbeurt online plannen. Tch jammerReactie autocentrum van Vliet: Aller eerst bedankt voor uw review. Het is fijn te lezen dat uw Opel Movano na een jaar nog steeds goed bevalt. Graag willen wij de slijtage waarover u schrijft met u doornemen. Meermalen hebben wij u geprobeerd te bereiken, maar dat heeft helaas nog niet tot overleg geleid. Wat betreft het online plannen van een onderhoudsbeurt, dat kan 7 dagen in de week 24 uur per dag op onze website bij Mijn Van Vliet. Mocht het u niet lukken dan vernemen wij dat graag en leiden wij u door het proces. Natuurlijk kunt u ook bellen voor een onderhoudsbeurt, geen probleem.
Anne
14/01/2015
Sinds december 2014 ben ik de trotse eigenaar van een super mooie Opel Adam Glam (met spoiler!). Hennie Pels heeft me geweldig geholpen en de aflevering was heel leuk geregeld, met de Adam die onder een doek op me stond te wachten. Bedankt Hennie! Inmiddels rijdt zo'n beetje heel de familie in een Opel van autocentrum van Vliet, allemaal naar tevredenheid! :-)
Kruijff Koerier leendert
03/01/2015
Ik heb daar een nieuwe opel vivaro gekocht en ik moet zeggen de dagen ervoor en op de dag zelf is het echt een top bedrijf service uitleg en super goed behandeld nogmaals echt top ik was geholpen door Wesley je bent echt een top man bedankt
Daphne
29/11/2014
Na een slechte ervaring bij de plaatselijke handelaar, besloten om naar Van Vliet Woerden te gaan. Wat een verademing om goed geholpen te worden en de service te krijgen die je verwacht bij het kopen van een auto. Verkoper Ronald had een zware klus om onze argwaan weg te krijgen na het fiasco van daarvoor. Maar hij is geslaagd en we vertrokken met een super mooie en fijne en vooral eerlijke opel corsa D opc line. Bedankt voor de goede service, en die mooie bos bloemen staat nog steeds!
Jan van Steenbergen
25/11/2014
Heb 4 jaar geleden het nieuwe type Meriva gekocht. Ondanks het feit dat dit een hele fijne auto is kreeg ik enkele problemen met de ingebouwde elektronica. Deze werden steeds weer verholpen. Enkele problemen vooral met de elektrische rem kwamen enkele malen terug. Dit gaf storingen in het hele systeem. Men bleef doorzoeken naar de oorzaak. Ondanks de vele uren werk kreeg ik toen ik mijn auto weer kwam halen geen rekening maar een warme handdruk. Waar krijg je nog zo'n service. Niels Borgdorff bedankt voor alles. Ik was er stil van. Nogmaals mijn dank.
Gabe Westra
15/11/2014
Als oud Woerdenaar ben ik vandaag vanuit Arnhem naar Opelcentrum Van Vliet gereden voor een grote beurt voor mijn Opel Astra diesel. De auto is meer dan uitstekend gerepareerd, alles weer als nieuw en het kapje op de versnellingspook is weer perfect bevestigd. Een hele prettige garage, fijne receptie en vakkundige werkplaats. Jeroen: Heel erg bedankt! Vriendelijke groeten, Gabe Westra
Simran's Expeditie
07/10/2014
Rij nu ongeveer 2 maanden in de Movano L3H2.Wesley bedankt voor je begeleiding alles verliep perfect. Auto rijdt perfect en het Stoplock systeem was even wennen maar eenmaal aan gewend is niks beters voor mij. Nogmaals Wesley en van Vliet BEDANKT!!!!!!!
« Vorige
Volgende »