Reviews

Geef uw beoordeling over autocentrum van Vliet.

Woerden

Bodegraven

Beoordelingen:

inge van der meer
15/10/2017
Begin september een andere auto gekocht bij autocentrum van Vliet in bodegraven. Een leuke opel corsa 1.2 waar ik ontzettend blij mee ben. Ik ben uitstekend geholpen door Dhr, Yannick Schipper en heb na de proefrit meteen de knoop doorgehakt. Een week later kon ik hem ophalen. Ongeveer twee weken geleden ben ik gebeld door Dhr. Schipper met de vraag of alles nog naar wens was. Erg netjes! Dus al met al uitstekende service en wat ik vooral fijn vond: geen gladde verkoop praatjes:-)
Rob van Beek
13/10/2017
In oktober 2017 ben ik voor het eerst bij Autocentrum van Vliet terecht gekomen omdat ik op zoek was naar een tweede hands Opel Zafira. Bij aankomst was het onderbuik gevoel direct goed. Het duurde dan ook niet lang voordat ik besloot, dat mijn andere auto waar ik naar op zoek was, gekocht zal gaan worden bij Autocentrum van Vliet. Aldus geschiedde. Na een proef rit in de auto naar keuze, was de koop snel gesloten. Dhr. Yannick Schipper heeft mij uiterst correct geholpen en is debet aan het feit, dat ik bij Autocentrum van Vliet een heel goed gevoel heb. Een fijne firma met menselijke en zeer persoonlijke benadering. Ik durf deze Opel dealer bij een ieder aan te bevelen.
Schipaanboord
23/08/2017
We werden op eem prettige manier begeleid bij de aankoop van onze "nieuwe" Meriva door dhr. Schipper. We kunnen dit autocentrum iedereen aanbevelen!
Peter
11/06/2017
Chevrolet Spark aangeschaft bij de zaak in Bodegraven (occassion). Prima prijs en de defecten aan de auto zijn voor oplevering prima aangepakt. De service is verder ook prima, zeker een aanrader om even binnen te kijken.
Richard Wagner
14/05/2017
Gisteren mijn Opel Corsa opgehaald in Bodegraven. Al de tweede auto die ik koop bij van Vliet en alles is weer zeer tot tevredenheid verlopen.
Ria
27/04/2017
Jarenlang fan van Opel. Vader al Eerste Opel Station. Ik nu de Karl. Opvolger van de Agila. Superservice Garage, Woerden én Bodegraven, en Rijkwaliteiten auto. Dus, Opel moet blijven!
RBCkits
06/09/2016
Nieuwe Opel Vivaro sport versie, super geregeld door Wesley snelle leveringstijd ook, zeer tevreden met alles
Installatieberijf J. Valk
28/10/2015
Nieuwe Opel Combo gekocht alles perfect geregeld door Wesley. De nieuwe opel bevalt prima veel laadruimte en rijd als een personenwagen. Rody Valk
Ralph Reidinga
15/09/2015
Ik ben sinds 22-07-2015 in het bezit van een Movano L3H2 2.3 Biturbo (wit) en tot op heden niets dan lof over deze bus! Inmiddels de 11000 km gehaald en hij rijd meer dan super. Verbruik is gemiddeld 8 liter per 10 kilometer en dat is zuinig te noemen. Ik moet er eerlijkheidshalve bijzeggen dat ik niet harder rij dan 114 ( op de cruise) en dan is ie heelrijk rustig en zuinig zoals eerder genoemd. Ik kan verder allerlei technische dingen roepen hier, maar ik ben dik en dik tevreden over deze Opel Movano. Het proces hier naar toe liep voorspoedig en prettig via Wesley van Ingen van Autocentrum van Vliet (de koeriersspecialist) en het contact met iemand zoals hij liep spontaan en accuraat. De cappuccino in Woerden is goed te noemen en de ontvangst was ook prettig. Alle gevraagde informatie (en meer) werd binnen afzienbare tijd afgeleverd en de overtuiging spatte er af (kom nou maar gewoon langs Ralph;-) ) Ik hou wel van die aanpak. Kortom, Een heerlijke Movano geleverd door een enthousiaste Wesley en een Prima (bedrijfswagen dealer) Ralph
DKS Logistic Service
29/06/2015
Sinds 2 weken 3 nieuwe Movano's in ons bezit, 2x een gesloten bus en 1x een bus met laadbak en klep. ze zullen zich nog moeten gaan bewijzen maar de eerste ervaringen vallen niet tegen. De aflevering en vooral de snelle levering volgens afspraak was top. Veel bedrijfsauto's op voorraad, dat werkt erg prettig. Kortom een prettige (bedrijfswagen)dealer. Paul Dalm.
Volgende »