Reviews

Geef uw beoordeling over autocentrum van Vliet.

Woerden

Bodegraven

Beoordelingen:

Schipaanboord
23/08/2017
We werden op eem prettige manier begeleid bij de aankoop van onze "nieuwe" Meriva door dhr. Schipper. We kunnen dit autocentrum iedereen aanbevelen!
Peter
11/06/2017
Chevrolet Spark aangeschaft bij de zaak in Bodegraven (occassion). Prima prijs en de defecten aan de auto zijn voor oplevering prima aangepakt. De service is verder ook prima, zeker een aanrader om even binnen te kijken.
Richard Wagner
14/05/2017
Gisteren mijn Opel Corsa opgehaald in Bodegraven. Al de tweede auto die ik koop bij van Vliet en alles is weer zeer tot tevredenheid verlopen.
Ria
27/04/2017
Jarenlang fan van Opel. Vader al Eerste Opel Station. Ik nu de Karl. Opvolger van de Agila. Superservice Garage, Woerden én Bodegraven, en Rijkwaliteiten auto. Dus, Opel moet blijven!
RBCkits
06/09/2016
Nieuwe Opel Vivaro sport versie, super geregeld door Wesley snelle leveringstijd ook, zeer tevreden met alles
Installatieberijf J. Valk
28/10/2015
Nieuwe Opel Combo gekocht alles perfect geregeld door Wesley. De nieuwe opel bevalt prima veel laadruimte en rijd als een personenwagen. Rody Valk
Ralph Reidinga
15/09/2015
Ik ben sinds 22-07-2015 in het bezit van een Movano L3H2 2.3 Biturbo (wit) en tot op heden niets dan lof over deze bus! Inmiddels de 11000 km gehaald en hij rijd meer dan super. Verbruik is gemiddeld 8 liter per 10 kilometer en dat is zuinig te noemen. Ik moet er eerlijkheidshalve bijzeggen dat ik niet harder rij dan 114 ( op de cruise) en dan is ie heelrijk rustig en zuinig zoals eerder genoemd. Ik kan verder allerlei technische dingen roepen hier, maar ik ben dik en dik tevreden over deze Opel Movano. Het proces hier naar toe liep voorspoedig en prettig via Wesley van Ingen van Autocentrum van Vliet (de koeriersspecialist) en het contact met iemand zoals hij liep spontaan en accuraat. De cappuccino in Woerden is goed te noemen en de ontvangst was ook prettig. Alle gevraagde informatie (en meer) werd binnen afzienbare tijd afgeleverd en de overtuiging spatte er af (kom nou maar gewoon langs Ralph;-) ) Ik hou wel van die aanpak. Kortom, Een heerlijke Movano geleverd door een enthousiaste Wesley en een Prima (bedrijfswagen dealer) Ralph
DKS Logistic Service
29/06/2015
Sinds 2 weken 3 nieuwe Movano's in ons bezit, 2x een gesloten bus en 1x een bus met laadbak en klep. ze zullen zich nog moeten gaan bewijzen maar de eerste ervaringen vallen niet tegen. De aflevering en vooral de snelle levering volgens afspraak was top. Veel bedrijfsauto's op voorraad, dat werkt erg prettig. Kortom een prettige (bedrijfswagen)dealer. Paul Dalm.
Ruud van Swieten
17/06/2015
2e aankoop bij van Vliet Opel te Woerden gedaan. Zeer tevreden. Aanrader in familie- en kenniskring
Ad H
10/06/2015
Ik heb kort geleden een Opel Astra Sports tourer gekocht bij van Vliet in Bodegraven.Ben zeer tevreden met de aankoop van deze auto.Vanaf het eerste tot het laatste moment ben ik fantastisch geholpen door John van Laar.Dank daar voor. Perfecte service.Ik kom al jaren voor onderhoud met mijn vorige Opel, een Vectra, bij van Vliet in Bodegraven en steeds naar alle tevredenheid, wat een geweldig team. Bij autocentrum van Vliet is de klant nog steeds koning.
Volgende »