Laatste Nieuws

Klik hier om het nieuws via de E-mail te ontvangen met onze nieuwsbrief

Opel Crossland X - Sneak Preview 22 mei

De Opel Crossland X staat volgende week maandag 22 mei voor 1 dag in onze showrooms in Woerden en Bodegraven. Kom langs om deze sportieve nieuwe crossover als een van de eerste in het echt te bekijken!

Lees meer »


Nieuwe Opel Insignia nu in onze showroom!

Met trots presenteren wij de nieuwe Opel Insignia Grand Sport en Sports Tourer! Ons nieuwe vlaggenschip is ruimer, lichter, slimmer en dynamischer dan ooit. Met geavanceerde technologie op het gebied van veiligheid, comfort en connectiviteit worden de rijkwaliteiten op het allerhoogste niveau gebracht.

Lees meer »


Koop nu een nieuwe Opel met YouTube views!

In de online-wereld zijn views essentieel, want ze zijn geld waard. Dat is nu bij Opel letterlijk het geval. Wie nu een bijzondere, spraakmakende video van zijn of haar proefrit in een Opel op YouTube plaatst, kan een nieuwe Opel afrekenen met de views die erdoor gegenereerd worden. Het is voor het eerst dat een dergelijke campagne door een merk wordt geïnitieerd!

Lees meer »


Opel Private Lease 10-daagse is gestart!

Van maandag 1 t/m woensdag 10 mei zijn onze Private Lease modellen extra scherp geprijsd. Zo stapt u al in de Opel KARL vanaf € 189 per maand! Een gloednieuwe Opel wordt nu wel heel aantrekkelijk!

Lees meer »


Opel Grandland X onthuld

De nieuwe Opel Grandland X biedt de ultieme mix van sportiviteit en avontuur: moderne, dynamische lijnen, coole off-road-uitstraling en een hoge zitpositie met uitstekend zicht rondom. De Opel Grandland X verschijnt in de herfst van dit jaar als derde en grootste lid van Opels X-familie, na de recent geïntroduceerde Crossland X en de bestseller Mokka X.

Lees meer »


Cashback actie verlengd! Ontvang € 1000,- terug van Opel.

Opel heeft de cashback actie verlengd! Dit betekend dat u nog steeds tijdelijk € 1.000,- van Opel Nederland op uw rekening gestort krijgt bij aanschaf van een nieuwe Opel. De actie geldt op bijna alle Opel modellen, bovenop de deal die u al bij ons heeft gemaakt.

Lees meer »