Laatste Nieuws

Klik hier om het nieuws via de E-mail te ontvangen met onze nieuwsbrief

Opel maakt private lease persoonlijk

Je kunt in dit land kiezen uit meer dan 30 chocopasta’s… Uit honderden mobiele abonnementen… Maar als je een auto wilt ‘private leasen’, is de keuze opeens een stuk kleiner. Best gek vinden wij bij, in een land waar we zo op onze vrijheid gesteld zijn. En het liefst zelf bepalen hoe we ’t willen.

Lees meer »


Opel presenteert: werken bij Jade

Slecht 4% van de autoverkopers bij de Opel dealer is vrouw. En dat terwijl bijna de helft van alle auto's door vrouwen wordt gekocht. Om meer diversiteit op de werkvloer te creëren en vrouwen te inspireren om een carrière als autoverkoper te overwegen, is Opel een nieuwe, experimentele wervingscampagne gestart.

Lees meer »


De nieuwe Opel Combo Tour

Op vakantie met 7 personen? Een aanhanger trekken tot 1.500kg? Geen probleem voor de gloednieuwe Opel Combo Tour! De praktische, ruime en veelzijdige Opel Combo Tour verschijnt op een compleet nieuw platform. Het is de ideale (gezins)auto dankzij vele praktische opbergmogelijkheden en enorme binnenruimte. Er is keuze uit een korte (4,40 meter) en lange versie (4,75 meter), en uit vijf en zeven zitplaatsen.

Lees meer »


€1.000 tegoed bij aankoop van een nieuwe Opel

Bij aankoop van een nieuwe Opel ontvang je nu een myOpel betaalpas met €1.000 tegoed!

Lees meer »


Autocentrum van Vliet wint Klanttevredenheid Award 2017

Autocentrum van Vliet heeft de felbegeerde Opel Klanttevredenheid Award (OKA) in de wacht gesleept. Wij ontvingen deze onderscheiding naar aanleiding van onze uitstekende klanttevredenheidsscore in 2017.

Lees meer »


Nieuw: De Opel Black Edition

Voor liefhebbers van innovatie, luxe details én een zeer sportieve styling hebben we nu de nieuwe Opel Black Edition. Deze speciale Online Edition uitvoering is in gelimiteerde oplage verkrijgbaar als Opel Corsa (5-deurs), Astra (5-deurs) en Opel Mokka X.

Lees meer »