Laatste Nieuws

Klik hier om het nieuws via de E-mail te ontvangen met onze nieuwsbrief

Dit is de nieuwe Opel Movano

Na introductie van de nieuwe Combo en Vivaro introduceert Opel nu ook de nieuwe grote broer: de Movano.

Lees meer »


Nieuwe Opel Astra is super efficiënt

De nieuwe Astra is dé benchmark op het gebied van efficiëntie en uitstoot met zijn nieuwe motoren en transmissies. De uitstoot van COis maar liefst met 19 procent gedaald ten opzicht van z’n voorganger. Verder is de nieuwe Opel Astra 200 kg lichter geworden en is er techniek aanwezig dat gewoonlijk alleen in hogere segmenten te krijgen is. Wegens zijn uitstekende eigenschappen werd in 2016 de Opel Astra al verkozen tot European Car of the Year. Binnen enkele weken is de Astra te bestellen.

Lees meer »


Nieuwe Opel Corsa is er vanaf €16.999.

Naast de nieuwe Corsa-e presenteert Opel nu ook de versies met brandstofmotor. De auto is zeer efficiënt, geavanceerd en dynamisch. De zesde generatie Corsa is leverbaar met benzine- en dieselmotoren. De vermogens van de verschillende uitvoeringen liggen tussen de 55kW (75pk) en 96kW (130pk). De nieuwe Corsa is te bestellen vanaf juli tegen een instapprijs van €16.999.

Lees meer »


Opel Grandland X Hybrid4 eerste plug-in hybride

Opel komt zijn eerste plug-in hybride. De nieuwe Opel Grandland X Hybrid 4. De wagen is voorzien van All-Wheel Drive (AWD) en heeft maar liefst 300 pk. Verkrijgbaar vanaf €44.149

Lees meer »


Opel Corsa’s zesde generatie gaat elektrisch

De zesde generatie van de Opel Corsa zal voor het eerst volledig elektrisch aangedreven zijn. De actieradius van de batterij-elektrische versie biedt 330 km aan rijplezier. Dit betekent dat het populairste Opel model een stap verder gaat door emissievrije mobiliteit bereikbaar te maken voor velen; de Corsa-e. De Corsa-e zal in Nederland te koop zijn vanaf €30.999.

Lees meer »


Gewicht nieuwe Opel Corsa onder de 1000 Kilo!

De aller lichtste versie van de nieuwe Opel Corsa weegt slechts 980 kilogram. Ten opzichte van het huidige model is dit tot 108 kilogram lichter. Dit betekent een gewichtsreductie van 10%.

Lees meer »