Laatste Nieuws

Klik hier om het nieuws via de E-mail te ontvangen met onze nieuwsbrief

Opel Grandland X Hybrid4 eerste plug-in hybride

Opel komt zijn eerste plug-in hybride. De nieuwe Opel Grandland X Hybrid 4. De wagen is voorzien van All-Wheel Drive (AWD) en heeft maar liefst 300 pk. Verkrijgbaar vanaf €44.149

Lees meer »


Opel Corsa’s zesde generatie gaat elektrisch

De zesde generatie van de Opel Corsa zal voor het eerst volledig elektrisch aangedreven zijn. De actieradius van de batterij-elektrische versie biedt 330 km aan rijplezier. Dit betekent dat het populairste Opel model een stap verder gaat door emissievrije mobiliteit bereikbaar te maken voor velen; de Corsa-e. De Corsa-e zal in Nederland te koop zijn vanaf €30.999.

Lees meer »


Gewicht nieuwe Opel Corsa onder de 1000 Kilo!

De aller lichtste versie van de nieuwe Opel Corsa weegt slechts 980 kilogram. Ten opzichte van het huidige model is dit tot 108 kilogram lichter. Dit betekent een gewichtsreductie van 10%.

Lees meer »


Betty is met pensioen

Betty gaat genieten van haar pensioen

Lees meer »


Profiteer van megakortingen tijdens de 48 uur sale!

Wil je echt scherp zakendoen, dan heb je 48 uur de tijd. Want alléén op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart bieden wij  ongekende korting op een nieuwe Opel.

Lees meer »


De Opel Crossland X is verkozen tot ‘Beste Gezinsauto’ van Nederland!

De Opel Crossland X is verkozen tot ‘Beste Gezinsauto’ van Nederland!

Zondag 24 februari is de Opel Crossland X op de Negenmaandenbeurs verkozen tot winnaar in het B-segment. De compacte SUV wint op basis van praktische veelzijdigheid en veiligheid.

Lees meer »