Laatste Nieuws

Klik hier om het nieuws via de E-mail te ontvangen met onze nieuwsbrief

Crossland X beste uit de test AutoWeek

Opnieuw vallen we in de prijzen! De kakelverse Opel Crossland X komt als beste uit de test van AutoWeek. De volledige test is te lezen in nummer 31-2017 van AutoWeek.

Lees meer »


Insignia winnaar triotest Autovisie

De Autovisie triotest is gewonnen door de Insignia. Hij versloeg de Kia Optima en Ford Mondeo op rijeigenschappen, comfort, interieurruimte en aandrijflijn.

Lees meer »


Autocentrum van Vliet sponsor Woerdense VakantieWeek

Van 11 t/m 19 augustus gaat de Woerdense VakantieWeek weer van start. Autocentrum van Vliet is trotse sponsor van dit evenement. Dit jaarlijks terugkerende evenement wordt al weer voor de 64e keer georganiseerd en heeft een vol programma waar wij naar uitkijken.

Lees meer »


Gouden Jubileum van Gerrit de Koning bij autocentrum van Vliet

Vijftig jaar één en dezelfde werkgever, dat is niet niks. Gedurende die halve eeuw doorliep Gerrit het traject van hulpmonteur tot zijn huidige functie als restaurateur/chauffeur. Na zijn gouden jubileum gaat De Koning op 12 september officieel met pensioen, waarmee hijzelf en autocentrum van Vliet afscheid nemen van een bijzonder tijdperk.

Lees meer »


Nieuwe Opel Grandland X vanaf € 30.499,-

Met de nieuwe Opel Grandland X legt Opel de bal op de stip in het populaire segment van de C-segment crossovers. Een fris en sportief gestileerd SUV-like uiterlijk, een zeer riante standaarduitrusting en veel binnenruimte vormen de basis voor succes. De scherpe prijsstelling (gerelateerd aan de rijke standaarduitrusting) zorgt voor een kansrijke aftrap. De nieuwe Grandland X is leverbaar vanaf € 30.499,-. Bestellen kan binnen enkele dagen, de levering start kort na de wereldpremière op de IAA in Frankfurt (14 t/m 24 september 2017).

Lees meer »


Opel presenteert nieuwe slogan & opgefrist logo

Opel introduceert een nieuwe merkslogan: ‘De toekomst is voor iedereen’. De nieuwe slogan benadrukt de belofte van het merk: Opel democratiseert technologie van de toekomst en maakt die voor iedereen toegankelijk. Deze filosofie zit diep geworteld in de geschiedenis van Opel. Tegelijkertijd introduceert Opel een opgefrist merklogo en een nieuwe Insignia-campagne met Jürgen Klopp, waarin Opel voor het eerst de nieuwe merkslogan én het nieuwe merklogo gebruikt.

Lees meer »