Laatste Nieuws

Klik hier om het nieuws via de E-mail te ontvangen met onze nieuwsbrief

Opel Crossland X veiligste auto in zijn segment

Breda, 11 januari 2018 – De Opel Crossland X is door Euro NCAP uitgeroepen tot klassenwinnaar. Het onafhankelijke veiligheidsinstituut maakt ieder jaar de klassenwinnaars van het afgelopen jaar bekend. De populaire crossover van Opel is 'Best in Class Car 2017' en daarmee volgens Euro NCAP de veiligste auto in zijn segment.

Lees meer »


Opel Big Event binnenkort van start

The Big Event gaat binnenkort weer van start en dat betekent ongekend veel voordeel. Tijdens het Big Event krijg je, bij aankoop van een nieuwe Opel een tankpas met €500 gratis brandstof, mag je voor €250 aan Opel accessoires uitzoeken én profiteer je van €2.000 éxtra inruilwaarde voor je huidige auto!*

Lees meer »


Verkoop nieuwe Opel Insignia GSI is gestart

De orderboeken voor Opels nieuwe vlaggenschip, de Insignia GSi, zijn geopend. De prijzen beginnen bij € 64.999,- (inclusief BTW, BPM en afleverkosten) voor de Grand Sport. De veelzijdige en ruime Insignia Sports Tourer GSi is er vanaf € 66.499,-.

Lees meer »


Gelimiteerde rijk uitgeruste Corsa Favourite met € 1.000 cashback

De Corsa Favourite is een gelimiteerde uitvoering en biedt een luxe die je in deze klasse misschien niet zou verwachten. Je rijdt de Corsa Favourite nu vanaf € 15.999 in plaats van  16.999.

Lees meer »


Prijzen nieuwe Opel Vivaro Combi Innovation en Tourer bekend

De nieuwe negenpersoons minibus Opel Vivaro Combi Innovation en de luxe shuttle Vivaro Tourer zijn per direct te bestellen. Beide versies vallen op door een attractief uiterlijk, veel ruimte en veelzijdigheid, zowel voor beroepsmatig als privégebruik.

Lees meer »


Gratis inrichting of ombouw t.w.v. €1.500 én 5 jaar 0% rente op Opel bedrijfswagens

Als u nu een nieuwe Opel Movano, Vivaro of Combo koopt, dan regelt regelen wij de complete inrichting of ombouw ter waarde van maar liefst €1.500*. Zo weet u zeker dat uw nieuwe bedrijfswagen volledig op maat wordt ingericht of omgebouwd.

Lees meer »