Laatste Nieuws

Klik hier om het nieuws via de E-mail te ontvangen met onze nieuwsbrief

Gouden Jubileum van Gerrit de Koning bij autocentrum van Vliet

Vijftig jaar één en dezelfde werkgever, dat is niet niks. Gedurende die halve eeuw doorliep Gerrit het traject van hulpmonteur tot zijn huidige functie als restaurateur/chauffeur. Na zijn gouden jubileum gaat De Koning op 12 september officieel met pensioen, waarmee hijzelf en autocentrum van Vliet afscheid nemen van een bijzonder tijdperk.

Lees meer »


Nieuwe Opel Grandland X vanaf € 30.499,-

Met de nieuwe Opel Grandland X legt Opel de bal op de stip in het populaire segment van de C-segment crossovers. Een fris en sportief gestileerd SUV-like uiterlijk, een zeer riante standaarduitrusting en veel binnenruimte vormen de basis voor succes. De scherpe prijsstelling (gerelateerd aan de rijke standaarduitrusting) zorgt voor een kansrijke aftrap. De nieuwe Grandland X is leverbaar vanaf € 30.499,-. Bestellen kan binnen enkele dagen, de levering start kort na de wereldpremière op de IAA in Frankfurt (14 t/m 24 september 2017).

Lees meer »


Opel presenteert nieuwe slogan & opgefrist logo

Opel introduceert een nieuwe merkslogan: ‘De toekomst is voor iedereen’. De nieuwe slogan benadrukt de belofte van het merk: Opel democratiseert technologie van de toekomst en maakt die voor iedereen toegankelijk. Deze filosofie zit diep geworteld in de geschiedenis van Opel. Tegelijkertijd introduceert Opel een opgefrist merklogo en een nieuwe Insignia-campagne met Jürgen Klopp, waarin Opel voor het eerst de nieuwe merkslogan én het nieuwe merklogo gebruikt.

Lees meer »


Opel Crossland X nu in de showroom

De Opel Crossland X is vanaf nu te bezichtigen in onze showroom in Woerden en Bodegraven. Zien we u binnenkort voor een proefrit?

Lees meer »


Opel Crossland X - Sneak Preview 22 mei

De Opel Crossland X staat volgende week maandag 22 mei voor 1 dag in onze showrooms in Woerden en Bodegraven. Kom langs om deze sportieve nieuwe crossover als een van de eerste in het echt te bekijken!

Lees meer »


Nieuwe Opel Insignia nu in onze showroom!

Met trots presenteren wij de nieuwe Opel Insignia Grand Sport en Sports Tourer! Ons nieuwe vlaggenschip is ruimer, lichter, slimmer en dynamischer dan ooit. Met geavanceerde technologie op het gebied van veiligheid, comfort en connectiviteit worden de rijkwaliteiten op het allerhoogste niveau gebracht.

Lees meer »