Laatste Nieuws

Klik hier om het nieuws via de E-mail te ontvangen met onze nieuwsbrief

Nieuwe Opel Corsa is er vanaf €16.999.

Naast de nieuwe Corsa-e presenteert Opel nu ook de versies met brandstofmotor. De auto is zeer efficiënt, geavanceerd en dynamisch. De zesde generatie Corsa is leverbaar met benzine- en dieselmotoren. De vermogens van de verschillende uitvoeringen liggen tussen de 55kW (75pk) en 96kW (130pk). De nieuwe Corsa is te bestellen vanaf juli tegen een instapprijs van €16.999.

Lees meer »


Opel Grandland X Hybrid4 eerste plug-in hybride

Opel komt zijn eerste plug-in hybride. De nieuwe Opel Grandland X Hybrid 4. De wagen is voorzien van All-Wheel Drive (AWD) en heeft maar liefst 300 pk. Verkrijgbaar vanaf €44.149

Lees meer »


Opel Corsa’s zesde generatie gaat elektrisch

De zesde generatie van de Opel Corsa zal voor het eerst volledig elektrisch aangedreven zijn. De actieradius van de batterij-elektrische versie biedt 330 km aan rijplezier. Dit betekent dat het populairste Opel model een stap verder gaat door emissievrije mobiliteit bereikbaar te maken voor velen; de Corsa-e. De Corsa-e zal in Nederland te koop zijn vanaf €30.999.

Lees meer »


Gewicht nieuwe Opel Corsa onder de 1000 Kilo!

De aller lichtste versie van de nieuwe Opel Corsa weegt slechts 980 kilogram. Ten opzichte van het huidige model is dit tot 108 kilogram lichter. Dit betekent een gewichtsreductie van 10%.

Lees meer »


Betty is met pensioen

Betty gaat genieten van haar pensioen

Lees meer »


Profiteer van megakortingen tijdens de 48 uur sale!

Wil je echt scherp zakendoen, dan heb je 48 uur de tijd. Want alléén op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart bieden wij  ongekende korting op een nieuwe Opel.

Lees meer »