Laatste Nieuws

Klik hier om het nieuws via de E-mail te ontvangen met onze nieuwsbrief

Nieuwe Opel Combo uitgeroepen tot International Van of the Year 2019

We hebben er weer een paradepaardje bij. De nieuwe Opel Combo is uitgeroepen tot International Van of the Year 2019 (IVOTY) in de categorie lichte bedrijfsvoertuigen (LCV). De jury van journalisten uit 25 Europese landen beloonde de Combo met 127 punten. Een overwinning met kop en schouders want de nummer twee, de Mercedes-Benz Sprinter kreeg 92 punten.

Lees meer »


William Schalkwijk 40 jaar in dienst

Voor velen het gezicht als de auto toe is aan onderhoud, onze William Schalkwijk is 40 jaar in dienst!

Lees meer »


Opel Big Event gaat weer van start!

The Big Event is weer van start gegaan en dat betekent ongekend veel voordeel. Tijdens het Big Event krijg je, bij aankoop van een nieuwe Opel een tankpas met €500 gratis brandstof, mag je voor €250 aan Opel accessoires uitzoeken én profiteer je van €2.000 éxtra inruilwaarde voor je huidige auto!* Profiteer van 10 t/m 15 september van deze unieke aanbieding in onze showroom.

Lees meer »


Nieuwe Opel Combo Tour is er vanaf € 28.327,-

De nieuwe Opel Combo Tour staat in de startblokken om de harten van praktisch ingestelde automobilisten te veroveren. De ruime en functionele Combo Tour is nu te bestellen vanaf € 28.327,-. De eerste exemplaren arriveren in november bij ons in de showroom.

Lees meer »


Precies op tijd DEALS

Veel nieuwe auto's zijn namelijk duurder geworden vanwege de nieuwe wetgeving voor het vaststellen van brandstofverbruik en emissie. Profiteer daarom nu nog van de oude wetgeving en een lagere BPM belasting en bespaar tot wel € 4.000 op onze voorraadmodellen!

Lees meer »


Opel maakt private lease persoonlijk

Je kunt in dit land kiezen uit meer dan 30 chocopasta’s… Uit honderden mobiele abonnementen… Maar als je een auto wilt ‘private leasen’, is de keuze opeens een stuk kleiner. Best gek vinden wij bij, in een land waar we zo op onze vrijheid gesteld zijn. En het liefst zelf bepalen hoe we ’t willen.

Lees meer »