Laatste Nieuws

Klik hier om het nieuws via de E-mail te ontvangen met onze nieuwsbrief

Corsa, Insignia en Zafira Tourer zakelijk zeer interessant

Opel heeft zijn positie in de zakelijke markt weer verder versterkt. De vijfdeurs Opel Corsa 1.3 CDTI ecoFLEX, de vier- en vijfdeurs Opel Insignia 2.0 CDTI ecoFLEX Start/Stop en de Zafira Tourer 1.6 CDTI ecoFLEX hebben een update ondergaan en voldoen zo weer aan de eisen voor de gereduceerde fiscale bijtelling van respectievelijk 14 en 20 procent.

Lees meer »


Autocentrum van Vliet maakt vervoer CliniClowns mogelijk

Vanaf 10 september kan CliniClowns gebruik maken van een eigen bus. Deze bus is mogelijk gemaakt door Autocentrum van Vliet uit Woerden.

Lees meer »


1e prijs voor Van Vliet tijdens bedrijfsvolleybal toernooi

HOERA! Ook op sportief gebied wint autocentrum van Vliet prijzen!

Lees meer »


Nieuwe, geavanceerde stoelen in de nieuwe Astra OPC

De nieuwe Astra OPC, de krachtigste Astra ooit, krijgt nieuwe, high performance kuipstoelen met de modernste technologie.

Lees meer »


Opel Astra/Kadett bestaat 75 jaar

Het verhaal van de vijfdeurs Astra, de Sports Tourer en de GTC begon exact 75 jaar geleden. De Kadett, zo heette de vertegenwoordiger van Opel in de compacte middenklasse destijds, legde de fundamenten voor een succesverhaal over een populaire auto waarvan het laatste hoofdstuk tot op de dag van vandaag nog niet is geschreven.

Lees meer »


Dynalogic kiest voor autocentrum van Vliet en Opel

Afgelopen woensdag 9 november was het zover, de directie van Dynalogic kwam zes gloednieuwe Opel Movano's ophalen.  De altijd goedlachse Marco Pannekoek overhandigde de sleutels.

Lees meer »