Update Corona maatregelen


17-12-2020 17:00
  • Onze werkplaats blijft geopend
  • Het verkoopteam is op verschillende manieren bereikbaar

In de toespraak van Premier Rutte van 14 december is een lockdown afgekondigd ter bestrijding van het coronavirus. Middels dit bericht brengen wij je graag op de hoogte van de service en dienstverlening die wij momenteel kunnen bieden.

Gemaakte werkplaatsafspraken

Alle reeds geplande afspraken in onze werkplaats kunnen volgens de gemaakte afspraak doorgang vinden. Wij verzoeken je op tijd aanwezig te zijn voor het inleveren van de sleutel van de auto. Het dragen van een mondkapje en het volgen van de RIVM-richtlijnen is hierbij verplicht.

Te plannen werkplaatsafspraken

Onze werkplaatsen blijven geopend voor onderhoud, APK en/of reparatie. Plan eenvoudig en snel een afspraak via autocentrumvanvliet.nl/afspraakmaken

Showroom

Alle niet-essentiƫle winkels zullen t/m dinsdag 19 januari a.s. hun deuren sluiten. Onze showrooms zijn daarom de komende weken alleen telefonisch en online bereikbaar.

Onze verkoopadviseurs kunnen je prima helpen via bijvoorbeeld Whatsapp of FaceTime (beeldbellen) om een auto in onze showroom te laten zien, een taxatie te doen of voor een informatief gesprek. Neem hiervoor rustig contact op via onderstaande nummers of bekijk onze online showroom pagina!

GA NAAR DE ONLINE SHOWROOM

Aflevering auto

Heb je een afspraak gepland voor het ophalen van jouw nieuwe auto of occasion? Deze kan op aangepaste manier doorgang vinden. Wij nemen contact met je om aflevering op locatie te bespreken.

Bereikbaarheid

Wij zijn de komende periode gewoon bereikbaar op de manieren die je van ons gewend bent. Onze medewerkers nemen de RIVM-richtlijnen in acht en dragen zorg voor jouw en onze veiligheid.

Heb je vragen over je afspraak, auto en/of de beperkte showroom mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande telefoonnummers: Woerden: 0348-486060 Bodegraven: 0172-610328

Namens alle medewerkers van Autocentrum van Vliet hopen we dat jij en je dierbaren de coronaperiode in goede gezondheid doorkomen.


Terug naar nieuwsoverzicht