Autocentrum van Vliet Dealer van het jaar 2019


19-11-2019 13:03

Autocentrum van Vliet heeft dé prijs van het jaar gewonnen. Op basis van 360 graden reviews zijn we Opel dealer van het jaar 2019 geworden!  Voor het hele team een prachtig resultaat van hard werken.

Rüsselheim - Opel eerde de winnaars van de Dealer van het jaar award tijdens een prijsuitreiking afgelopen weekend in Kroatië. Van de meer dan 1.650 Opel dealers in 20 landen, reikte Opel-CEO Michael Lohscheller prijzen uit aan de 29 beste dealers.

"De prijs wordt uitgereikt aan het dealerbedrijf dat overall het beste scoort op klanttevredenheid en het behalen van doelstellingen, voor sales, after-sales en finance" vertelt directeur Arjan van Vliet. "Opel streeft onder leiding van PSA naar steeds hogere scores op dit gebied en wil hiermee haar waardering uiten aan de beste van de besten. Per land is er slechts één dealer die deze onderscheiding krijgt. Het is de eerste keer dat deze prijs is uitgereikt. Afgelopen zaterdag heb ik de bijbehorende award in ontvangst mogen nemen uit handen van Michael Lohscheller, CEO Opel."


opel dealer van het jaar 2019 award


Terug naar nieuwsoverzicht