Laatste Nieuws

Introductie nieuw modeljaar Opel Combo Tour


16-08-2019 13:06

Nieuwe uitvoering Opel Combo Tour

In het kort:
Opel Combo Tour modeljaar 2020 nu beschikbaar

De Opel Combo Tour krijgt een nieuwe motor
Zeer soepele 8-traps automaat beschikbaar voor benzine- en dieselversies
Standaard voorzien van geavanceerde assistentiesystemen

Modeljaar 2020 nu beschikbaar
Opel introduceert het nieuwe modeljaar van de zeer veelzijdige en praktische Opel Combo Tour. Het model is nu uitgebreid met een schone 1.2 Direct Injection turbobenzinemotor.

Standaard meer comfort
Om het comfort van de Opel Combo Tour te verhogen is er voor gekozen het model aan te bieden met een aantal standaard opties. Zo beschik je over een zesvoudig verstelbare bestuurdersstoel met arm- en lendensteunen, het lederen beklede stuurwiel is verwarmbaar en heeft bedieningsknoppen, verder zijn de zijruiten voorin elektrisch bedienbaar en is de Combo voorzien van airconditioning.

Optimale connectiviteit
Opel levert een multimediasysteem met 8-inch touchscreen welke  compatible is met Apple CarPlay en Android Auto. De geavanceerde rijassistentiesystemen maken het nog ontspannener om te rijden. Standaard is de Combo Tour rijk uitgerust met automatische cruise control en snelheidsbegrenzer. Verder is er collision warning met noodrem assistent en voetgangersherkenning aanwezig. Ook Hill Start Assist, rijstrook assistent, verkeersbordherkenning en vermoeidheidsdetectie zijn aanwezig in de nieuwe Opel Combo Tour.

1.2 Direct Injection Turbo
De 1.2 Direct Injection Turbo variant heeft  een vermogen van 96kW (130 pk) en is standaard gekoppeld aan een 8-traps automaat met start-stop systeem. Deze automaat schakelt niet alleen bijzonder soepel maar draagt ook bij aan de reductie van verbruik en emissies. De Combo Tour haalt een topsnelheid van 186km/h en is doet er 12,3 seconden over om van 0 naar 100 te gaan. Het verbruik van de wagen voldoet aan de Euro 6d-emissienorm met een gemiddeld brandstofverbruik* van 5,3 – 5,6 l/100 km en een CO2-uitstoot van 121 - 127 g/km.

Het brandstofverbruik* van het gehele motorengamma van de Opel Combo Tour bedraagt 4,5 - 6,6 l/100 km (in de stad), 4,0 - 5,1 l/100 km (op buitenwegen) en 4,2 - 5,7 l/100 km gecombineerd, met een bijbehorende CO2-emissie van 110 - 130 g/km.

Bestelauto biedt zelfde comfort en technologie
Aangezien de Opel Combo Tour in eerste instantie is ontwikkeld als personenauto, geniet je bij de bestelwagen variant van hetzelfde standaard comfort en technologie. Alle versies zijn voorzien van het hoogste comfort– en veiligheidsniveau.  

De Combo is leverbaar met vijf en zeven zitplaatsen en in twee verschillende lengtevarianten (4,40 en 4,75 meter). De standaardversie biedt minimaal 597 liter bagageruimte en bij de lange versie beschik je over maar liefst 850 liter.

Benieuwd? Kom langs voor een heerlijke kop koffie. Bij Autocentrum van Vliet geven we je altijd de scherpste prijs.

 

* Brandstofverbruiks- en CO2-emissiecijfers zijn vastgesteld volgens de nieuwe World Harmonised Light Vehicle Test Procedure WLTP (richtlijn EU 2017/948) en voor vergelijkingsdoeleinden teruggerekend naar NEDC. Daarbij is geen rekening gehouden met specifieke gebruiks- en rijomstandigheden, uitrustingsdetails en opties. Cijfers kunnen afhankelijk van de bandenmaat variëren. De dealer beschikt over de meest actuele informatie.

Terug naar nieuwsoverzicht