Laatste Nieuws

Profiteer nu nog van 4% bijtelling!


13-08-2019 16:06

Gaan we met zijn allen over op rekeningrijden? Hoe hard gaat de bijtelling voor elektrische auto’s de komende jaren stijgen? Mag ik straks een vliegende auto voor de deur hebben staan om de files te vermijden? Het is in ons land vaak koffiedik kijken met wat ze in Den Haag elk jaar weer besluiten.

Bij Autocentrum van Vliet weten wij in ieder geval 2 dingen zeker!

  1. Wij kunnen je nu nog 5 jaar lang laten profiteren van de lage bijtelling van 4%. De Opel Ampera-e is door Autocentrum van Vliet dit jaar nog leverbaar in diverse kleuren en uitvoeringen.
  2. Koffiedik kijken daar doen wij niet aan! Wij hebben namelijk gegarandeerd een hele lekkere kop koffie voor u klaar staan. Tijdens deze kop koffie kan onze zakelijke adviseur jou als ondernemer of zakelijk berijder een goed advies geven, waardoor je optimaal gaat profiteren van de fiscale voordelen die er in 2019 nog te behalen zijn.

Met veel enthousiasme kijken we uit naar je komst. Omdat je de tijd neemt om hierheen te komen willen wij ook graag de tijd voor jou nemen wanneer je er bent. Om die reden is het handig van te voren even te bellen op 0348 48 60 60 of te mailen naar zakelijk@autocentrumvanvliet.nl 

 

Klik op de afbeelding om naar de advertentie te gaan.

Terug naar nieuwsoverzicht