Laatste Nieuws

De Opel Crossland X is verkozen tot ‘Beste Gezinsauto’ van Nederland!


26-02-2019 12:47

Veelzijdigheid en veiligheid

Praktisch gebruiksgemak en veiligheid stonden centraal tijdens de verkiezing. De Opel Crossland X biedt met zijn comfortabele, hogere zitpositie uitstekend overzicht in elke verkeerssituatie. De auto is voorzien van talloze praktische opbergvakken en de bagageruimte is uit te breiden van  410 liter naar 1255 liter als de (verschuifbare) achterbank wordt neergeklapt. Bovendien is de bagageruimte in twee compartimenten te verdelen dankzij de in hoogte verstelbare FlexFloor.

Verder biedt de Crossland X extra veiligheid met zijn LED-verlichting, dynamische bochtverlichting en achteruitrijcamera. De Head-up display geeft belangrijke informatie weer in het zicht van de bestuurder.

 

Handsfree parkeren

De Advanced Parking Assistant II signaleert of een parkeerplaats groot genoeg is en helpt je bij het in-en uitparkeren door het stuurwiel ‘over te nemen’. Verder is er optioneel een slim automatisch noodsysteem verkrijgbaar waardoor de auto supersnel remt als de bestuurder voertuigen en voetgangers niet op tijd opmerkt en te laat is met remmen.

 

Energieke, zuinige motoren

Voor uitstekende prestaties en een laag verbruik is de Crossland X verkrijgbaar in zuinige maar zeer energieke motoren die beschikken over Ecotec- en Start/Stop-technologie.

De Opel Crossland X is leverbaar vanaf €19.999,-. Deze Selection-uitvoering beschikt over een 1.2 benzinemotor met 83 pk en vijf versnellingen. Momenteel is er een zeer interessante aanbieding de ‘120 Jaar Edition’ van de Crossland X. Deze uitvoering biedt een ongekend rijke uitrusting waarbij je voor de automaat slechts een symbolisch bedrag van €120 euro extra betaalt.

Terug naar nieuwsoverzicht