Laatste Nieuws

Opel Combo Tour is Best Buy Car of Europe 2019


17-12-2018 18:46

Opel Combo Tour

Combo Tour tot winnaar uitgeroepen door een internationale jury uit 31 landen! Enthousiast was de jury voornamelijk over de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Vandaar dat de personenauto variant tot 'Best Buy Car of Europe 2019' is uitgeroepen. Andere genomineerden die de Combo versloeg waren de Citroën C4 Cactus, Dacia Duster, Ford Focus, Kia Ceed en Toyota Corolla. 

Eerder sleepte de Opel Combo de belangrijkste prijs voor bestelauto's in de wacht: 'International Van of the Year 2019'.

Insignia en Opel SUV's

15.000 lezers van Duitse magazines Auto Bild en Computer Bild loven de Insignia. De auto werd verkozen tot 'Connected Car'. De Opel Vivaro Tour won 'Connected Car Awards' met zijn realtime verkeersinformatie in de categorie personenbusjes. De Opel Grandland X won de prijs voor beste '2WD SUV' bij de 'Off Road Awards 2018'. Binnen dezelfde categorie werd de Crossland derde. 

ADAM & Zafira

De Opel ADAM viel ook in de prijzen, bij de auto treden de minste storingen op in het A-segment. De Zafira kreeg de prijs voor auto met de meeste restwaarde.

nieuwe opel combo best car of europe 2019

Terug naar nieuwsoverzicht