Laatste Nieuws

Opel Big Event gaat weer van start!


28-08-2018 16:54

 opel big event september 2018

The Big Event is weer van start gegaan en dat betekent ongekend veel voordeel. Tijdens het Big Event krijg je, bij aankoop van een nieuwe Opel een tankpas met €500 gratis brandstof, mag je voor €250 aan Opel accessoires uitzoeken én profiteer je van €2.000 éxtra inruilwaarde voor je huidige auto!* Profiteer van 10 t/m 15 september van deze unieke aanbieding in onze showroom.

Hieronder hebben we de voordelen nogmaals voor je op een rijtje gezet:

Gratis tankpas t.w.v. € 500

Alleen tijdens The Big Event ontvang je een Opel tankpas met maar liefst €500 gratis brandstof! De pas is 1 jaar geldig bij deelnemende tankstations en herkenbaar aan het Travelcard logo.

€ 2.000 extra inruilwaarde

Tijdens The Big Event kun je rekenen op een uiterst gunstig inruilaanbod voor uw auto. Je profiteert namelijk van €2000 extra inruilwaarde bovenop de waarde die gehanteerd wordt door de Autotelex Koerslijst*. Bereken hier direct je voordeel en ontvang je persoonlijke inruil-Waardecheque.

€ 250 aan gratis accessoires

Met €250 aan gratis accessoires kun je jouw nieuwe Opel zeer voordelig personaliseren.

Slechts 1,99% rente op de financiering

Ook voor de financiering van je nieuwe Opel ben je bij ons aan het juiste adres. Geen bezoek aan de bank, wél een aantrekkelijk rentetarief van 1,99% waardoor je een vast, laag bedrag per maand betaalt. Bovendien kun je de inruilwaarde van je huidige auto gebruiken voor een nog lager maandtarief. Lees hier meer over onze financieringsactie.

Verdubbel de inruilwaarde!

Bereken de inruilwaarde van je auto en maak kans op dé Verdubbelaar! De Verdubbelaar wordt t/m 13 september dagelijks verloot. Meedoen is eenvoudig! Bereken de inruilwaarde van je auto, geef aan dat je kans wilt maken op de Verdubbelaar en wie weet wordt jouw extra inruilwaarde van €2.000 verdubbeld naar €4.000! Winnaars worden dagelijks per mail op de hoogte gesteld.

Klik hier en bereken direct de inruilwaarde van je auto

 

Terug naar nieuwsoverzicht