Laatste Nieuws

Nieuwe Opel Combo Tour is er vanaf € 28.327,-


21-08-2018 14:58

De nieuwe Opel Combo Tour 2018 staat in de startblokken om de harten van praktisch ingestelde automobilisten te veroveren. De ruime en functionele Combo Tour is nu te bestellen voor prijzen vanaf € 28.327,-. De eerste exemplaren arriveren in november bij ons in de showroom.

Leverbaar in twee lengtes

De nieuwe Opel Combo Tour heeft een compleet nieuwe voertuigarchitectuur, waarmee de personenautovariant veelzijdiger is dan ooit. De Combo Tour is naast de standaardversie met een lengte van 4,4 meter ook leverbaar als 35 centimeter langere lengte 2-uitvoering. Beide versies zijn beschikbaar met vijf of zeven zitplaatsen.

Praktisch gemak

Achter instappen is extra eenvoudig dankzij de grote schuifdeuren aan weerszijden. Voor de tweede zitrij kun je kiezen uit een neerklapbare achterbank (60/40) of voor drie individuele zitplaatsen. In beide gevallen heeft elke zitplaats zijn eigen Isofix-bevestigingspunten voor kinderzitjes, zodat in totaal drie kinderzitjes kunnen worden geplaatst - zeldzaam in deze klasse.

Grote laadruimte

De laadruimte van de standaardversie heeft een inhoud van minimaal 597 liter. In de Lengte 2-uitvoering is er met alle zitplaatsen in gebruik nog altijd een laadvolume van 850 liter beschikbaar. Door de stoelen achterin om te klappen, is het laadvolume van de standaardversie te vergroten tot 2.126 liter. Bij de Opel Combo Tour Lengte 2-uitvoering is met neergeklapte stoelen achterin zelfs 2.693 liter ruimte voorhanden. Om lange items van bijvoorbeeld het formaat surfplank te kunnen vervoeren, is het mogelijk om de rugleuning van de passagiersstoel voorin neer te klappen.

Optioneel is de achterruit die apart van de achterklep kan worden geopend om het laatste beetje bagageruimte ook te benutten.

Rijke standaarduitrusting

Voor prijzen vanaf € 28.327,- is de Combo Tour 2018 voorzien van een zeer royale standaarduitrusting met onder meer:

 • Airconditioning
 • Radio AM/FM met USB-aansluiting en Bluetooth
 • 6-voudig verstelbare bestuurdersstoel met arm- en lendensteun
 • 4-voudig verstelbare passagiersstoel
 • 3,5-inch grafisch kleureninfodisplay

Andere interessante (optionele) voorzieningen zijn:

 • 180 graden panoramische achteruitrijcamera
 • Head-up Display
 • Multimedia radio met 8-inch touchscreen en smartphoneconnectie via Apple CarPlay

Nieuw in het pakket van assistentiesystemen van Opel is Flank Guard4, dat de bestuurder ondersteunt bij manoeuvres op lage snelheid.

Veel veiligheid voor je geld

De aantrekkingskracht van de nieuwe Opel Combo Tour wordt versterkt door de hoeveelheid innovatieve technologie aan boord, hetgeen vooral in deze klasse uniek is. Hij is standaard al voorzien van diverse veiligheidsfuntionaliteiten, zoals:

 • Vooraanrijdingsassistent met voetgangersdetectie
 • Lane Keep Assist
 • Hill Start Assist
 • Cruise Control met snelheidsbegrenzer
 • Vermoeidheidsassistent
 • Verkeersbordherkenning

Motoren klaar voor Euro 6d-TEMP emissienorm

Het motorenaanbod bestaat uit benzine- en dieselmotoren met een uitstekende combinatie van prestaties, comfort en lage emissies. Alle motoren voldoen aan de strenge emissienorm Euro 6d-TEMP die pas in september 2019 van kracht wordt. Verbruik en uitstoot variëren van 4,1-5,5 l/100 km en 108-125 g/km gemiddeld.

De motoren zijn gekoppeld aan een handbediende vijf- of zesversnellingsbak. Een primeur in dit segment is de achttrapsautomaat met Quickshift-technologie, die beschikbaar is voor de 1,5-liter dieselmotor met 96 kW (131 pk) en 300 Nm.

 

Terug naar nieuwsoverzicht