Laatste Nieuws

Opel Big Event binnenkort van start


16-01-2018 12:10

opel big event banner

The Big Event gaat binnenkort weer van start en dat betekent ongekend veel voordeel. Tijdens het Big Event krijg je, bij aankoop van een nieuwe Opel een tankpas met €500 gratis brandstof, mag je voor €250 aan Opel accessoires uitzoeken én profiteer je van €2.000 éxtra inruilwaarde voor je huidige auto!* Profiteer van deze unieke aanbieding in onze showroom. Alleen van 29 januari t/m zaterdag 3 februari.

Hieronder hebben we de voordelen nogmaals voor je op een rijtje gezet:

GRATIS TANKPAS met €500 brandstof

Alleen tijdens The Big Event ontvang je een Opel tankpas met maar liefst €500 gratis brandstof! De pas is 1 jaar geldig bij deelnemende tankstations en herkenbaar aan het Travelcard logo.

Plus €2.000 EXTRA INRUILWAARDE

Je kunt tijdens The Big Event rekenen op een uiterst gunstig inruilaanbod voor je huidige auto. Je profiteert van €2000 extra inruilwaarde* bovenop de waarde die gehanteerd wordt door de Autotelex Koerslijst. Bereken hier direct uw voordeel en ontvang uw persoonlijke inruil-Waardecheque voor The Big Event.

Plus €250 GRATIS ACCESSOIRES

Met €250 aan gratis accessoires kun je je nieuwe Opel zeer voordelig personaliseren tijdens The Big Event.

En 5 JAAR LANG SLECHTS 4,99% RENTE op de financiering

Ook voor de financiering van je nieuwe auto ben je bij ons aan het juiste adres. Geen bezoek aan de bank, wél een aantrekkelijk rentetarief van 4,99% waardoor je een vast, laag bedrag per maand betaalt. Bovendien kun je de inruilwaarde van je huidige auto gebruiken voor een nog lager maandtarief. Lees hier meer over onze financieringsactie.

Big Event VERDUBBELAAR

Bereken de inruilwaarde van je huidige auto en maak kans op The Big Event Verdubbelaar! De Verdubbelaar wordt t/m 1 februari dagelijks verloot. Meedoen is eenvoudig! Bereken de inruilwaarde van je huidige auto, geef aan dat je kans wilt maken op de Verdubbelaar en wie weet wordt de extra inruilwaarde van €2.000 verdubbeld naar €4.000! De winnaars worden dagelijks via een persoonlijk e-mailbericht op de hoogte gesteld.

Bereken hier de inruilwaarde van je huidige auto.

Bekijk hier de actievoorwaarden van The Big Event.

Bekijk hier de actievoorwaarden van The Big Event Verdubbelaar.

* Op de Opel KARL (ROCKS) geldt een extra inruilwaarde van €1.000. De Opel Ampera-e, Opel Selection, Business+ en Business Executive uitvoeringen zijn uitgesloten van The Big Event aanbieding. Bekijk de actievoorwaarden.

Terug naar nieuwsoverzicht