Laatste Nieuws

Gratis inrichting of ombouw t.w.v. €1.500 én 5 jaar 0% rente op Opel bedrijfswagens


25-10-2017 11:05

De keuze van een bedrijfswagen is heel specifiek. Het is bijzonder belangrijk dat de bedrijfswagen van uw keuze aan al uw wensen en behoeften voldoet, want goed en passend vervoer is belangrijk voor het runnen van een succesvolle onderneming. Daarom maken wij uw nieuwe bedrijfswagen nu helemaal bedrijfsklaar.

Gratis inrichting of ombouw t.w.v. €1.500
Als u nu een nieuwe Opel Movano, Vivaro of Combo koopt, dan regelt regelen wij de complete inrichting of ombouw ter waarde van maar liefst €1.500*. Zo weet u zeker dat uw nieuwe bedrijfswagen volledig op maat wordt ingericht of omgebouwd.

5 jaar zekerheid over kosten
Daarnaast kunt u ook nog eens profiteren van 5 jaar lang 0% rente op uw zakelijke financiering. Hierdoor weet u de komende vijf jaar precies waar u aan toe bent. Voor een vast bedrag per maand stapt u in een gloednieuwe, rijk uitgeruste, Opel Bedrijfswagen. En u betaalt 5 jaar lang geen cent rente!

Onbezorgd zaken doen
U regelt dit alles rechtstreeks en eenvoudig met onze Opel bedrijfswagenadviseur. Onbezorgd zaken doen dus. Komsnel langs bij ons en maak kennis met het veelzijdige aanbod en de talrijke maatwerkmogelijkheden van Opel Bedrijfswagens.

Geen Gedoe Lease
Wij bieden nu ook het allerbeste leasepakket speciaal voor ondernemers: ‘Geen Gedoe' lease. Een full-operational premium lease inclusief diverse gratis upgrades en zonder gedoe. Met onze ‘Geen Gedoe’ lease wordt alles voor u geregeld, vertrouwd en met de kwaliteit die u van ons gewend bentLees hier verder.

Stel hier uw Opel Bedrijfswagen samen.
Ontdek de ombouwmogelijkheden van Opel Bedrijfswagens.
Bekijk de actievoorwaarden.

* Dit aanbod geldt niet op de Selection uitvoeringen en in combinatie met andere lease vormen. Bekijk de actievoorwaarden.

opel bedrijfswagens

Terug naar nieuwsoverzicht