Laatste Nieuws

Opel Grandland X eind september in showroom


23-08-2017 17:17

De spiksplinternieuwe Opel Grandland X staat eind september bij ons in de showroom. De Grandland X is de grotere broer van de onlangs geintroduceerde Crossland X.

In onderstaande video stellen we de Grandland X vast aan je voor. Vraag alvast een brochure aan, of stel je eigen Grandland X samen via de car configurator.

Nederlands transcript van de video:

De Grandland X zal officieel worden geintroduceerd tijden de Frankfurt motorshow in september dit jaar.

Waarom wordt hij de Grandland X genoemd? Vanwege zijn grootte en zijn ruime interieur. Er is genoeg ruimte voor 5 personen en hun bagage. Er zijn 2 andere grote highlights, als eerste het stoere ontwerp en onweerstaanbare offroad uitstraling gecombineerd met een hoge zitpositie met uitstekend zicht. 

Ten tweede is de Grandland X volledig uitgerust met hightec voor je comfort en veiligheid. Met stoplicht herkenning, automatische noodrem, rijbaan assistentie, 360-graden camera en de perosonlijke assistent Onstar. De Grandland X is een echte Opel.

In aanvulling op de Mokka X en de onlangs geintroduceerde Crossland X voegt hij zich bij de groeiende familie Crossovers met stijlvol design en de voordelen van een SUV.

 

opel grandland x in loods

Terug naar nieuwsoverzicht