Laatste Nieuws

Opel Crossland X - Sneak Preview 22 mei


17-05-2017 15:06

De Opel Crossland X staat volgende week maandag 22 mei voor 1 dag in onze showrooms in Woerden en Bodegraven. Kom langs om deze sportieve nieuwe crossover als een van de eerste in het echt te bekijken!

Speciaal voor jou ontworpen, de nieuwe Opel Crossland X! Tijdens werktijd, voor ontspanning, een rit met het gezin, noem maar op... de Crossland X is er klaar voor dankzij zijn uitzonderlijke flexibiliteit, toonaangevende innovaties en stoere robuuste design.

De Crossland X biedt een ruim interieur en een grote kofferruimte. En met zijn premium-class innovaties zoals de Head Up Display, 180o panorama achteruitkijkcamera, LED verlichting, panoramisch dak en Forward Collision Alert met voetgangersherkenning maken iedere rit nog veiliger.

Geeft u alvast even door als u komt? Dan kunnen wij rekenen op uw bezoek. U kunt zich via deze link opgeven. Zie ook ons facebook evenement.

50% introductievoordeel
Snelle beslissers die de Opel Crossland X direct bestellen profiteren tijdelijk van 50% introductievoordeel op het Edition+ en Innovation+ pakket. Stel hem zelf samen in de car configurator en ontdek de vele mogelijkheden.

Terug naar nieuwsoverzicht