Laatste Nieuws

Nieuwe Opel Insignia nu in onze showroom!


09-05-2017 16:20

Met trots presenteren wij de nieuwe Opel Insignia Grand Sport en Sports Tourer! Ons nieuwe vlaggenschip is ruimer, lichter, slimmer en dynamischer dan ooit. Met geavanceerde technologie op het gebied van veiligheid, comfort en connectiviteit worden de rijkwaliteiten op het allerhoogste niveau gebracht.

De designers van Opel hebben zich laten inspireren door de Opel Monza Concept. De prominente grille en ranke koplampen benadrukken de brede opzet van de voorzijde en geven de nieuwe Insignia een bijzonder stoer uiterlijk. De aandacht voor het kleinste detail is ook zichtbaar in het interieur. Strakke lijnen en toonaangevend vakmanschap bieden een gevoel van elegantie.

De nieuwe Insignia weegt zo’n 175 kg minder dan zijn voorganger en het lagere gewicht samen met de compleet nieuwe 1.5 Turbo benzinemotor, of de zeer soepele 1.6 CDTi of 2.0 CDTi dieselmotoren, resulteren in ongekende rijeigenschappen. Daarnaast heeft de gewichtsreductie een positief effect op het brandstofverbruik en de kosten voor wegenbelasting en verzekering.

De Insignia Grand Sport of Sports Tourer staat vanaf 10 mei in onze showroom! Tijdelijk bieden wij tijdens de introductieperiode extra voordeel tot wel € 1.195,-.

Klik hier om de nieuwe Insignia samen te stellen.

 

Terug naar nieuwsoverzicht