Laatste Nieuws

Cashback actie verlengd! Ontvang € 1000,- terug van Opel.


06-04-2017 16:03

Opel heeft de cashback actie verlengd! Dit betekend dat u nog steeds tijdelijk € 1.000,- van Opel Nederland op uw rekening gestort krijgt bij aanschaf van een nieuwe Opel. De actie geldt op bijna alle Opel modellen, bovenop de deal die u al bij ons heeft gemaakt. Deze actie is een blijk van waardering voor u als klant, omdat u voor een nieuwe Opel kiest.

Transparante deal

Het valt niet mee om een nieuwe auto uit te kiezen. Het aanbod is groot en het vergelijken van alle aanbiedingen kan verwarring oproepen. Met deze actie willen wij u aan transparante deal bieden, in plaats van een actie die vaak achteraf minder aantrekkelijk blijkt te zijn.

Duidelijkheid, dat is precies wat u van autocentrum van Vliet mag verwachten. Wij geven u een hoge inruilprijs voor uw huidige auto en kunnen desgewenst een scherpe financiering bieden. De cashback actie geldt ook bij een financiering.

Actie geldt op bijna alle modellen

Deze actie geldt op de Opel ADAM, Corsa, Meriva, Mokka X, Astra, GTC, Cascada, Zafira en Insignia. Bepaalde uitvoeringen zijn uitgesloten, bekijk hiervoor de voorwaarden.

Wilt u direct kunnen instappen én wegrijden? De cashback actie geldt ook op voorraadmodellen.


Stel hier uw favoriete Opel samen.
Kies hier uw Opel uit voorraad.
Bekijk hier de actievoorwaarden.

Terug naar nieuwsoverzicht