Laatste Nieuws

Chris Koeriersdiensten 10e bedrijfswagen!


15-11-2016 11:38

24 uur per dag, 7 dagen per week voor u beschikbaar!

Bent u op zoek naar een koerier? Dan bent u bij Chris Koeriersdiensten aan het juiste adres! Zij staan écht altijd klaar om uw zending te vervoeren. 24 uur per dag en 7 dagen per week zijn zij beschikbaar. Het wagenpark is uitstekend verzorgd en divers waardoor zij flexibel inzetbaar zijn. Zij blinken uit in flexibiliteit en kwaliteit. Heeft u een spoedklus? Geen probleem, zij helpen u graag!

Chris Koeriersdiensten wordt steeds meer een begrip in Zuid Holland. En dat is niet voor niets. Men weet steeds vaker de diensten van Chris Koeriersdiensten te vinden en waarderen.
Het bedrijf groeit enorm snel. De 10e Opel Movano (de grootste die er is L4H3) welke nu door ons is afgeleverd moest er ook gewoon komen om de klant te kunnen bieden waar hij voor staat: 

Uw zending binnen één uur opgehaald

Zij streven ernaar altijd binnen één uur bij u voor de deur te staan om uw zending op te halen. Mocht dit (door bijvoorbeeld drukte op de weg) toch niet lukken, dan laten ze dat tijdig weten. Snel handelen en duidelijke communicatie kenmerken de werkwijze.

Wij wensen Chris heel veel succes met zijn nieuwe Movano!  

Benieuwd of Chris Koeriersdiensten iets voor u kan betekenen? Ga naar www.chriskoeriers.nl voor meer informatie.

Terug naar nieuwsoverzicht