Laatste Nieuws

De Open Werkplaatsdagen 5 t/m 19 november


27-10-2016 14:54

Opel opent de werkplaatsen tijdens de Open Werkplaatsdagen. Klanten kunnen in de periode van zaterdag 5 tot en met zaterdag 19 november een unieke blik in de werkplaats van autocentrum van Vliet krijgen, bijvoorbeeld tijdens een APK-keuring (alleen op werkdagen, als RDW geopend is). Klanten profiteren van onder meer een gratis 18 punten wintercheck. Met deze uitgebreide controle weet u zeker dat uw auto winterklaar is.

De Open Werkplaatsdagen zijn een vervolg op de uiterst succesvolle 22 edities van de jaarlijkse Nationale Opel Testdag. Tijdens deze edities spraken Opel-klanten hun waardering uit voor het feit dat ze een blik achter de schermen bij ons kregen, omdat de werkplaats vaak onbekend terrein is voor klanten. Met de Open Werkplaatsdagen geven wij onze klanten opnieuw de mogelijkheid om ook op een doordeweekse dag een kijkje te nemen in de werkplaats. Deze unieke blik achter de schermen biedt duidelijkheid en levert ook veel voordeel op.

Voordeel
Het is tijdens de Open Werkplaatsdagen mogelijk om via myOpel.nl een voucher van 50 euro te downloaden die tot en met 31 januari 2017 bij ons inwisselbaar is op onderhouds- en reparatiewerkzaamheden boven de € 150,-. Daarnaast voeren wij graag een gratis 18 punten wintercheck uit. Als uw Opel deze controle heeft doorstaan, bieden wij u de een winterplancertificaat aan. Dit is een garantie op elf wintergevoelige onderdelen, die tot 1 april 2017 geldig is.

Tijdens de Open Werkplaatsdagen kost deelname aan het winterplan slechts € 21,95 (normaliter € 25,-). 


Terug naar nieuwsoverzicht